Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

Остап нервово мовчав.

- Ну добре, Остапчику, щось розбалакались ми з тобою. Нам працювати треба. У нас немає серед подруг телезірок, мерів, директорів музею, графинь. Тому просто спробуємо зацікавити графа історичною книгою, може, він захоче фінансувати її видання. Адже тема замку йому не байдужа. Його корені теж є у цьому замку. Тому ми ідемо до графа. А ти – геть з дороги!!!

Карла відштовхнула з дороги Остапа і впевненим кроком попрямувала до графа.

- От стерво, - промовила Олена.

Остап понуро мовчав.

Олена подивилася вперед і побачила, як Карла своєю лицемірною посмішкою пробилася крізь натовп і почала натхненно щось розповідати графові. Граф зацікавлено почав роздивлятися записи, а Карла, побачивши його інтерес, розповідала все натхненніше і натхненніше.

- Ну це вже ні, - прошипіла Олена. – Моє місце, люба, ти не займеш.

- Зроби що-небудь, - прошепотів Остап.

Олена впевненою ходою підійшла до натовпу людей і різкими рухами розштовхала всіх.

- Хлопче, ви зайняли моє місце, - впевнено промовила вона якомусь журналістові.

Журналіст повернув голову, але пізнавши Карпову, все ж неохоче піднявся зі стільця.

- Олена Карпова, - простягнувши руку графові, промовила Олена. – Заслужений діяч міста, володар найвищих в нашій країні нагород за заслуги у розвитку історії та археології, магістр археологічних наук, і тимчасово керівник Першої археологічної групи міста. І це лише невеличкий епізод з моєї біографії.

- Добрий день, - потиснувши руку, промовив Станіслав. – Приємно, дуже приємно. Здається, ви одна з тих, хто фінансував проект в Подолищах?

- Так, я. Це була моя ідея поховати тих людей. І з допомогою чудового організатора Емми Красовської та деякої суми грошей, мені це вдалося.

- Я чув про вас багато хорошого, - промовив Станіслав. – Про ваші неймовірні навики і знання пишуть усі газети. Саме ви знайшли потаємну кімнату у замку. Як вам це вдалося? – захоплено запитав він.

Попередня
-= 423 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар