Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

- Це ж ти убивця! – схопивши голову руками, повторив Адріан. – Як же я одразу не здогадався? Ну звичайно, хто подумає на байдужу до всього принцесу, яку не цікавить нічого, окрім власної вроди. Всі подумають на жорстоку Дору, або на неврівноваженого Арсена. А може, на закоханого Дракона чи пристрасного принца! Чи на близьку подругу Іванну. Нікому і на думку не спаде, що це могла скоїти Ельзара Баталова. Звісно ж, основними підозрюваними будуть її найкращі друзі!

- Що? – тихо перепитала Ельзара, якій вже набридло слухати Адріана. – Це ти себе хочеш назвати найкращим другом?

Адріан замовчав.

- Ні! Ти скажи, хто саме з вас найкращий друг? Може, Іванна, яка подзвонила мені і запросила зніматися в фільмі на наступний же день після того, як пропала Луїза? Чи може, Дора, яка запропонувала знайти нову принцесу? Чи може, всі інші, хто погодився на Дорину пропозицію? Чи може, ти, хто, навіть, не намагався розшукати Луїзу і закохався в іншу після першої ж відзнятої сцени? Звісно, саме так і чинять найкращі друзі. Забувають на наступний день про тебе і починають шукати достойну заміну. Луїза була б вам дуже вдячна за вашу підтримку, але вона чомусь її не відчула. Ви не змогли не тільки допомогти їй з житлом, ви, навіть, не змогли запропонувати їй хоч якесь місце в театрі. Хіба ви помітили, як вона страждала? Хіба ви помітили, що їй боляче? Ну звичайно, вам же не було часу запитати у неї, чи потрібна їй допомога, бо ви розглядали її рани, дивились на її синці, на роздряпану голову. А не спало вам на думку, що їй на операцію потрібні гроші? Ні? Дивно, а мені спало. Хоч я, звичайно, і не такий хороший друг, як ви!

- А ти вважаєш, що дружба заключається в тому, щоб повбивати всіх навколо? Так ти виявляєш свою любов?

- Адріане, вони зруйнували їй життя, вони забрали її честь, втоптали в землю її жіночу гідність. Я не мстилася за неї. Я просто хотіла, щоб вони розкаялися. Повір, в ті декілька хвилин перед смертю, вони розкаялися більше, ніж розкаялися б у в’язниці, сидячи там усе життя.

Попередня
-= 248 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар