Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

- Навіщо ви взагалі розпочали цю тему? - запитав Манєк. - Здається, вчора ми все вирішили.

- Не знаю, не знаю, - тихо сказала експерт і подивилася у вікно, - мені чомусь здалося, що ви говорили правду.


- Я ніколи не пропущу вас у цей палац, - закричав Тренг, побачивши здалеку принца і його кохану.

- А хіба ми просили, щоб ти пропустив нас? - посміхнувся принц. - Ми і самі пройдемо. Тільки коли ми будемо у палаці, то твоя голова вже висітиме на он тій брамі, - при цьому принц показав рукою на височезну залізну стіну.

- Вам ніколи не вбити мене, і ніколи не пробратися до палацу, - промовив напівдракон-напівлюдина. - А навіть, якщо ви і проберетесь туди, то вам ніколи не врятувати свій народ, бо ніяка сила не зможе перемогти Дракона Великого!

- Про яку силу ти говориш? - запитав принц. - Про силу рук, про силу блискавки, силу вогняного дощу. Знай, що ніщо з перерахованого не може порівнятися з силою кохання. Вона - найстрашніша. Бо якщо дві людини кохають одне одного, то ніщо вже не зможе завадити їм. Вони будуть разом, щоб у житті не сталося, і вони здійснять усі свої мрії, знаєш чому, бо вони прагнуть цього разом, бо вони досягають цього разом, бо в якийсь момент свого духовного єднання вони стали єдиним цілим ...


- Я вже захрипла, - промовила Меланія, кашляючи.

- Ні, будь ласка, дочитай, - попрохала Ельзара. - Я не знала, що ти так гарно читаєш. До того ж це така прекрасна глава, така ніжна. Я повністю згодна з усім написаним тут. Бо в сучасному житті, коли пари, проживши після одруження місяць, розлучаються, то завжди говорять, що їх розлучила свекруха чи подруга. Я вважаю, що вони розлучились, бо не по-справжньому кохали одне одного. Не потрібно шукати винного через те, що вони не змогли вирішити своїх власних проблем, тому що справжнє кохання повинно пройти усі перешкоди і не зупинятися ні перед вродливими подругами, ні перед суворими свекрухами, ні перед будь-якими побутовими проблемами. Якщо люди щиро кохають одне одного, то вони ніколи не втратять свого щастя.

Попередня
-= 36 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар