Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Відносна вічність

Еріка за своїми міркуваннями не побачила, як далеко відійшла віз поселення. Несподівано перед нею з’явилася велика тінь. Еріка обернулася та побачила велике чудовисько за своєю спиною, яке відкривало свою пащу, щоб її проковтнули.

Еріка прокинулась.

- Ні. Поки що починати писати книгу не буду. Я уся тремчу. Та й мені вже пора збиратися  на роботу.

 

Еріка. Реальне життя.

 

Еріка закінчила свою роботу і вже йшла до стоянки, де був її аероелектромобіль. Вона піднялась на десятий поверх з трьохста поверхів стоянки, знайшла свою машину сіла в неї, доїхала до краю поверху до воріт та покинула стоянку через повітря.

Еріка вибрала повітряну смугу на певній висоті та полетіла, строго дотримуючись визначеної висоти. Вона летіла додому.

Еріка жила з батьками. Хоча вона і працювала пілотом космічного корабля, на своє житло все однак не вистачало. Воно дуже багато коштувало.

За кілька сотень років життя людства сильно змінилося.

Швидко розвиваються технології. Мініатюрні та багатофункціональні прибори все доступніше. Їжа стає дедалі дорожчою. Вона все більше штучна. Натуральна їжа катастрофічно зростає в ціні. Ліси давно вже вирубані. Залишилися дерева тільки в національних мегапарках та в заповідних зонах ще з кількома десятками видів диких тварин. Температура повітря за два століття виросла на десять градусів по Цельсію. Рівень води в океанах давно вже збільшився на кілька метрів.

Людей стає все більше, а місця на Землі все менше. Правда, приходять на допомогу колонії на Марсі та на деяких супутниках планет Сонячної системи. Але це не вирішує повністю проблему розселення людства.

Тому житло таке дороге, а їжа – найцінніше у світі. Не дивлячись на те, що агропромисловість теж досягла своїх висот та дає дивовижні урожаї з маленького клаптика землі, планету перестали населяти товстяки. Усім не вистачає їжі. Навіть багатим.

Така реальність.

Таке реальне життя.

Еріка вже підлітала до свого багатоповерхового будинку. Квартира її батьків була на першому поверсі. Аероелектромобіль приземлився на поверхню. Вже давно перші поверхи застеляв сморід. Але квартири були добре оснащені, тому повітря в них швидко очищувалося. Приходилось постійно замінювати фільтри.

Квартира батьків Еріки була з гаражем. Тому Еріка сподівалась автоматично заїхати в гараж. Але щось пішло не так. Двері гаража дистанційно не відчинялися. Тоді Еріка вийшла з машини, щоб відкрити їх вручну. Несподівано на Еріку накинулися ззаду. Вона не могла поворухнутися. Тут Еріка згадала про своє тату на лівій руці та подумки покликала зображення зі своєї татуїровки. Кінь миттєво перетворився з зображення на реальну тварину, своїми копитами гнівно розігнав нападаючих та звільнив Еріку зі сильних чоловічих рук. Чоловіки побігли в сторони та зникли з місця злочину.

- Дякую. – Прошептала Еріка.

Кінь подивився на неї та мовчки повернувся до свого колишнього вигляду. Він знову став татуїровкою.

Еріка сама відкрила гараж, а потім заїхала в гараж на машині. Зачинила за собою двері.

Попередня
-= 13 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!