Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

254. Якщо ви посварилися зі своєю дитиною (праві ви чи ні), вибачтеся, щоб помиритися і продовжувати дарувати їй свою любов, щоб ваша дитина відчувала вашу любов та насолоджувався нею.

255. Вибачення, прохання вибачення обеззброюють.

256. Зрада принижує обох: як того, кому зрадили, так і того, хто зраджує.

257. Зрада принижує трьох: того, кому зрадили, того, хто зраджує, і того, з ким зраджують.

258. Зрадою люди ганьблять себе.

259. Якщо у вас неміцна дружба, то пряма критика друга, засудження його переконань та поведінки призведуть до сварки. Якщо хочете з ним дружити, тримайте свою думку при собі, навіть якщо ви вважаєте, що ваша порада допоможе йому. Спробувавши допомогти, висвітивши другу всі його недоліки, щоб він їх спробував прибрати для отримання результату в житті, ви ризикуєте посваритися з другом, а швидше за все і посваритеся через вашу думку та втручання туди, куди вас не просили. Хочете дружити - тримайте свою думку при собі та не допомагайте, втручаючись у особисте, коли вас не просять. Взагалі не лізьте в особисте.

260. Життя занадто коротке, щоб його витрачати на злість та образи.

261. "У гардеробі кожної жінки має бути маленька чорна сукня" (Коко Шанель) і маленькі чорні стрінги в сіточку з тоненьких смужок (для одягання в інтимні моменти для посилення почуттів, чутливості і чуттєвості).

262. Якщо потрібно щось робити, що Вам не хочеться, тому що Ви не любите це заняття, цю справу, то Ви - не просто змиріться з цим, але й полюбіть те, що не любите. Полюбіть те, чим Вам доводиться займатися. Знайдіть у цьому щось корисне, потрібне для себе, якусь перевагу або, наприклад, можливість подумати про своє та про свої плани.

263. Якщо Ви не можете зараз комусь сказати прямо те, що думаєте, дати йому пораду з жорсткою критикою безпосередньо, тому що через це посваритеся, то зачекайте. Потім у розмові з'явиться можливість сказати про це (що ви вважаєте таким важливим, щоб це обов'язково висловити) як між іншим, між розмовою, без ризику сварки та образи.

264. У Вас має бути на все своя думка і для Вас має бути найважливішою саме Ваша думка, яка Вам близька, яка враховує Ваш досвід та Ваші життєві обставини та в якій відображені Ваші бажання, цілі, мрії. Ви повинні мати свою думку на все.

265. Краще, ЧОГО хочете Ви, знаєте лише Ви.

266. Ми звикаємо до того, чим займаємось, і нам хочеться цим займатися.

267. Втративши одне, ми отримуємо інше за рахунок того позбавлення.

268. Саме життя спрямовує нас туди, куди нам треба.

269. Про що мріє дитина в дитинстві, того домагається вона ж, але будучи дорослою, в зрілості.

270. На все потрібен час. Усі великі цілі розтягнуті у часі. Потрібно роками реалізовувати свої цілі та роками чекати на результати, щоб вони настали. Буває, найзаповітніша мрія приходить через десятиліття наполегливої праці та смиренного очікування, наповненого все тією ж наполегливою працею.

271. Чим вище злетів, тим болючіше падати.

272. Чим вище піднявся, тим болючіше падати.

273. При написанні книг самостверджуєшся, реалізовуєш себе, застосовуєш свої фантазію та уяву, проявляєш почуття, емоції, демонструєш свою думку, висловлюєш свої думки, виговорюєшся.

Попередня
-= 10 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!