Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

240. Наше мислення визначає наш вибір (у межах існуючого вибору).

241. Чоловіки, які певною мірою вважають, що жінки гірші за них і тримають образу за те, що з жінками не виходить, так і залишаються одні: хтось дуже довго не може зав'язати тривалі стосунки, а хтось після численних розлучень і швидких романів залишається один. А вся справа в голові, в миленні. Якщо чоловік вважає, що жінка повинна робити все, а він - тільки працювати, то жодна жінка на все життя з ним не залишиться, наскільки сильно вона не була б у нього закохана спочатку. Кохання минеться. А той, хто вважає, що жінка "погана", так завжди і бачитиме це "погане", та й знаходитиме жінок з цією "поганою" якістю. Тому що чоловік хоче це побачити, тому це і бачить, і це завжди знаходить. Чоловіки, які погано думають про жінок, самі себе карають відсутністю довгих стосунків "на все життя".

242. Озлобленість до жінок і невдоволення ними якраз і з'являється у чоловіка від того, що його ображають, відштовхують, не хочуть бути з ним. Потім ці самі озлобленість і невдоволення у свою чергу вже відштовхують жінок ще сильніше - у чоловіка провокується ще більше озлобленості до жінок та невдоволення ними. Замкнене коло, яке товщає, набирає більше витків невдоволення та озлобленості, з'являється ненависть до всього жіночого, все це знову закручується та посилюється від чергових невдалих спроб зав'язати стосунки. Розірвати це коло може тільки жінка, яка полюбить даного чоловіка і огорне його добротою і любов'ю та своїми правильними діями. Але за умови, що чоловік так само покохає її і піде їй назустріч у її коханні.

243. Жінці краще працювати (займатися своїм бізнесом або й те й інше мати), щоб чоловік не диктував їй свої умови, а жінка розпоряджалася своїми фінансами так, як вважає за потрібне і правильним.

244. Не розкривайтеся людині, яку погано знаєте.

245. Говоріння стомлює: ми втомлюємося, коли говоримо.

246. Легко померти - набагато складніше прожити щасливе життя, незважаючи ні на що.

247. Померти легко, зумій прожити щасливе життя, незважаючи на всі труднощі та обмеження у житті.

248. "У кожного своя драма у житті" (Віталій Ткаченко)

249. "Людина вчиться говорити рік, а мовчати – все життя" (моя мама часто мені це говорить)

250. Від любові до ненависті легко перейти через образи до людини, яку любили.

251. Вибачайтеся не тільки тоді, коли зрозуміли, що ви неправі, але й для того, щоб припинити сварку, принаймні зупинити потік (нахлібування, наплив) агресії та перенести (направити) діалог у бік згладжування (примирення) відносин для зниження градуса напруги зменшення невдоволення. Хтось же має поступитися. Вибачтеся, навіть якщо ви вважаєте себе правильним, щоб помиритися.

252. Коли ви вибачаєтеся, просите вибачення, то співрозмовник перестає накопичувати агресію, співрозмовник остигає і вже веде діалог більш м'яко, йдучи назустріч вашим стосункам, якщо, звичайно, зацікавлений у вашому примиренні. Якщо співрозмовник з вами примиритися не хоче, ваше вибачення (прохання про вибачення) зупинить лавину образ і невдоволення.

253. Якщо ви посварилися із колегами, не з'ясовуйте стосунків. Просто попросіть вибачення, вибачтеся (не важливо, праві ви чи ні), щоб продовжувати працювати в комфортних умовах, в емоційно-вільній обстановці.

Попередня
-= 9 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!