Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

180. Якщо в вас не вірять, не розповідайте їм про те, що ви робите.

181. Реалізовуйтесь.

182. Проявляйте себе.

183. Балансувати.

184. Пристосовуватися.

185. Ми знаємо про інших тільки те, що нам дозволяють знати.

186. Щоб дізнатись, яка людина, треба з нею познайомитися.

187. Ми не знаємо інших, ми не знаємо людей. Ми не знаємо, що вони про нас думають. По-справжньому думають. Ми дізнаємося їх справжню думку про нас лише тоді, коли сварімся з ними. І тільки тоді стільки нового дізнаємося про себе, про що навіть ніколи не знали та навіть не підозрювали про себе, що ви такі та стільки всього в собі маєте. Так, лише через сварку ми стільки нового про себе дізнаємося, про що ніколи навіть не підозрювали, що у нас це є, про що навіть ніколи про себе не думали, що ми так робимо, відчуваємо та думаємо, хочемо, плануємо щось зробити погане, ми й гадки не мали, що ми саме так відчуваємо та думаємо, як говорять ці люди у сварці, так, як вони стверджують. Нас просто "просвіщають" про нас самих.

188. Ми не знаємо, про що думають люди, чим насправді вони живут та дихають. Ми не знаємо їх таємні думки та таємниці. Так давайте й ми будемо загадкою для інших, а не відкритою книгою.

189. Дно безкінечне. Коли ви на дні, боріться, щоб не опинитися на самому дні. Падати завжди є куди. Падати можна нескінченно.

190. Зі мною помруть усі мої проблеми. Але краще жити та їх вирішувати.

191. Коли хочеться померти, то незакінченні справи та страх, що нічого не зможеш змінит, якщо передумаєш, що не зможеш повернутися, та, особливо, сильніше за все страх смерті та страх перед смертю стримують тебе (мене) від останнього рішення, тримають тебе в цьому житті.

192. На бізнес потрібен час, щоб його зробити, розвинути. А ще більше часу, щоб почати отримувати результати. Щоб нарешті дочекатися цих результатів, а тим більш значних.

193. Всі настільки горді, що чужим нічого не пробачається.

194. Жінка, ти для чоловіка лише тіло, просто тіло на аукціоні тіл. У чоловіків все просто: якщо жінка мовчить, не обурюється, слухається, готує, за продуктами ходить і сама приносить, миє посуд, прибирає, в ліжку дивовижна та пристрасна, любить секс і хоче сексу, працює, заробляє гроші, виховує сама дитину, робить з нею уроки, чудова мати, гарно виглядає (фігура, волосся, обличчя) і гарно одягається, то жінка – гарна. Її люблять. Цінують. Не проявляй себе, не показуй свій внутрішній світ і свій душевний біль, який болить. Чоловікові це не потрібне. Не псуй все. Чоловікові потрібна картинка, лялька. Тіло йому треба. Твоє тіло. Чоловікові потрібна прислуга та рабиня. Жінка для чоловіка - тіло, прислуга та рабиня. Ти просто тіло, справжнісіньке тіло. Тебе вибрали через тіло завдяки твоєму тілу. Не віриш? Спробуй погладшати - і інтерес до тебе відразу пропаде. Не гладшай! Не псуй здоров'я ожирінням. Залишайся гарним тілом. Стеж за собою. Чоловікові потрібне твоє тіло (красиве, молоде, пружне). Йому не потрібен твій багатий внутрішній світ, хоч він і допоміг тобі виділитися перед чоловіком серед аукціону тіл (красивих тіл), щоб тебе вибрали та залишили.

195. Цінуй те, що є. Треба цінувати те, що є: тому що й це можна втратити. Треба дорожити тим, що є. Треба цінувати те, що є.

Попередня
-= 6 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!