Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Висновки життя

196. У зраді винні обидва: один член сім'ї ігнорує, інший через це зраджує. Але є подвійна вина за двох: коли один ображає, інший ігнорує, ображаючись, а перший учасник змінює це ігнорування. Хто винен у смерті шлюбу, якщо один учасник постійно ігнорує, а інший учасник сімейного життя просто закохується, тому що серце відкрите, порожнє, його не наповнюють, воно потребує любові, а хтось інший виявляється поруч і дарує душевне тепло нещасному серцю? Кого буде пристрасно, страждаючи від надмірного сексуального бажання, що застоялося, хотіти поранене зголодніле серце? Образника, але законних чоловіка чи дружину? Чи стороннього, який дарує таку необхідну увагу? самого того не розуміючого і не підозрюючого, що він такою звичайною байдужою участю в житті занедбаного чоловіка (дружини) створює нові, але чужі, відносини?

197. Деякий біль живе лише у нашій пам'яті. Так може відпустити цей біль? Забути? І тоді більше не буде цього болю.

198. Де б ти не був, щоб ти не робив, ти постійно та завжди можеш працювати зі своєю уявою. Ти можеш продумувати свої ідеї та план дій щодо їх досягнення.

199. Книги створюються в голові. А вже потім оформляються у текст. Миєш посуд чи готуєш, якщо ти думаєш про свою книгу, продумуєш сюжет, ти вже її створюєш, миючи посуд чи готуючи їжу. Потім залишається лише оформити свої ідеї в впорядкований текст.

200. Ви думаєте про це, отже ви вже робите це.

201. Я думаю про це, отже, я роблю це.

202. Все починається з голови: спочатку ви про щось мрієте, потім вигадуєте план, потім думаєте, як це реалізувати, і ви робите це.

203. У чоловіків шлюб тримається на сексі.

204. Якщо Вас ніхто не любить, - ну і гаразд з цим: головне, що ВИ себе ЛЮБИТЕ!

205. Якщо у Вас ніхто не вірить, - ну і гаразд із цим: головне, що ВИ вірите в себе!

206. Якщо Вам ніхто не вірить, - ну і гаразд з цим: головне, що ВИ вірите собі!

207. Якщо Вас ніхто не розуміє, - ну і гаразд із цим: головне, що ВИ розумієте себе!

208. Не важливо, скільки Вам років - головне, на скільки ви виглядаєте.

209. Погляд жінки за тридцять відрізняється від погляду вісімнадцятирічної. У ньому немає легковажності. Але й у вісімнадцятирічної може бути мудрий глибокий стомлений погляд, якщо дівчина пережила багато, якщо було тяжке дитинство. З роками набуваєш досвіду - він відображається у погляді.

210. Ми швидко дорослішаєм через війну, пережиту нами.

211. Коли достатньо впевненості в собі, то чужа думка вже не хвилює.

212. Тримай свою думку при собі. Не доводь свою правоту. Мовчи. Роби по-своєму. Займайся своїми справами, не посвячуючи інших у це. Сприймай людей такими, якими вони є. Використовуй їх найкращі якості. Постійно балансуй.

213. У спілкуванні досить просто слухати.

214. Замість думати, що це неможливо, краще подумати, а що потрібно зробити, щоб це стало можливим.

215. Жінки закохуються в тих, хто їх слухає і розуміє, або тих, про яких вони думають, що їх слухають і розуміють.

216. Більшість чоловіків закохується у зовнішність, не заглядаючи у внутрішній світ.

217. Перетворюйте направлену на вас агресію в жарт. Жарт обеззброює будь-кого. Жартуйте по-доброму, без сарказму та висміювання.

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!