Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Шахова партія між двома друзями Гуеріно і Ладіслао закінчилася вбивством, бо справедливо звинувачений у шахрайстві Ладіслао образившись на свого друга вбив його.
Антон який працює "шлюбним аферистом" шукаючи своїх "жертв" на сайтах інтернет-знайомств серед самотніх неодружених дівчат та жінок, випадково сам стає жертвою шахрайки, яка краде у нього гроші з карткового рахунку.
Марія зазнала сексуального насильства від свого дідуся Петра Миколайовича і в якості помсти йому за згвалтування вбила його кухонним ножем. Її бабуся Віра Антонівна стерла її відбитки пальців з рукоятки кухонного ножа і нанесла свої відбитки пальців. Потім Віра Антонівна викликала поліцію і зізналася їм у вбивстві свого чоловіка Петра Миколайовича щоб вигородити власну онучку Марію. Марія виявилася вагітною від свого дідуся Петра Миколайовича і народила хлопчика якого потім усиновили її батьки.
Коли прагнеш когось врятувати треба пересвідчитися, що це потрібне тому кого ти бажаєш урятувати.
Доцент Ігор Миколайович довгі роки потерпав від нав'язливого сусіда професора математики Петра Олександровича який полюбляв схопити його за комір сорочки і розповідати йому про свої родинні проблеми. В статті по психології доцент Ігор Миколайович вичитав про "метод зіпсованої платівки" та вирішив застосувати його на практиці щоб позбутися надокучливого співрозмовника в особі професора Петра Олександровича.


35-річна Інна Петрівна повертаючись додому з роботи стала жертвою нападу малолітнього гвалтівника. Щоб не допустити згвалтування вона вигадала хитрий план як злякати гвалтівника.
Ігор Миколайович доцент КПІ одружений чоловік з двома дорослими дітьми до сих пір не може забути своє перше захоплення дівчину Вероніку яка його обдурила та разом із бандитами обікрала квартиру його батьків.
17- річний поет-початківець Джейкоб прийшов додому до своєї дівчини Аманди щоб прочитати їй власні вірші про кохання. Він очікував позитивної реакції від дівчини, але його дівчина Аманда розкритикувала його вірші і сказала йому що він може написати краще. Це неабияк розлютило Джейкоба і він зробив жахливий злочин, на який би не пішов будучи у здоровому глузді.
Дівчинку Таню збиває автомобіль і вона з відкритою черепно-мозковою травмою потрапляє до лікарні. Лікарі роблять їй операцію на мозку, але після цього дівчинка впадає у кому. Її батьки перебувають у відчаї, а в цей час злочинна група лікарів "чорних трансплантологів" хоче використати органи дівчинки Тані для пересадки їх донці місцевого бізнесмена якій терміново необхідна пересадка донорської нирки...
Ірина та Микола після 5 років цивільного шлюбу нарешті одружилися та поїхали у весільну подорож до Кіпру. На шостий день відпочинку у розкішному готелі Миколі раптом стає зле і його госпіталізують до місцевої лікарні. В лікарні Миколі ставлять діагноз отруєння щурячою отрутою. Поліція відкриває кримінальне провадження за фактом отруєння Миколи за статтею "замах на вбивство" і під підозру потрапляє його дружина Ірина. Але чи є вона справжнім отруйником Миколи?