Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чарівна Країна або Країна Му

- Що? -здивувалися корівки.

- Так - продовжував Сніжок – У світі людей такі істоти, як кролики, повинні жити в клітках. І це нормально. Ви розумієте про що я? Ні. Ну тоді добре, розказую далі. Мій тато. Ну, не справжній тато, а теперішній тато у світі людей був самою головною людиною в лабораторії. Він з іншими людьми займалися розробкою якихось приладів, здається приладів для переміщення в просторі і часі. Вони проводили різні хімічні експерименти, виготовляли деталі, механізми. Ну і всяке таке. Я тоді, ще не зовсім все розумів. Адже кролик у світі людей, я вам скажу це не дуже розумна істота. Ти собі їси, спиш або плигаєш на своїх чотирьох лапах по клітці і це все, що тобі потрібно і все, що тобі може хотітися робити. І це вважається нормальним.

- Нормально? Жити в клітці і нічого не хотіти? - здивовано запитала Боллі.

- Так. Цілком нормально - відповів Сніжок.

- Не розумію – сказав Льоллі. А Сніжок продовжив.

- Ось наведу приклад. Скажіть у вашому класі всі навчаються посередньо добре? Так?

- Так – відповіли корівки.

- А, якщо хтось буде навчатись зовсім погано, то це буде вважатись не нормально. Так?

- Так, буде – відповіли вони.

- Всі скажуть, що він не нормальний або ж не такий як усі – договорив Сніжок - А тепер уявіть, що у вашому класі всі навчаються погано і тільки хтось один навчається добре. То кого ж будуть вважати не нормальним?

- А, я зрозуміла – сказала Боллі – не нормальним вважатимуть того, хто навчається добре, адже він різко відрізняється від інших.

- Точно - сказав Сніжок – Все діло в навколишньому середовищі і в явищі нормальності. Я це зрозумів вже тут в Чарівній країні, коли став чарівним зайчиком. Зараз я можу ходити на двох лапах, я можу говорити і думати, і я ще й до того маю чарівні властивості і все це нормально. Мій теперішній тато, який до речі буде працювати вчителем у нашій школі, ще у світі людей багато днів працював над створенням пристрою переміщення. І в нього вийшло. Він зміг створити пристрій для переміщення в просторі, але не відразу зрозумів, як правильно ним користуватися і в результаті різних експериментів він по незнанню повідправляв усіх моїх братів і сестер у різні світи. Я залишився один, аж поки він все зрозумів. Він вирішив сам переміститися в інший світ і з першого ж разу потрапив сюди в Чарівну країну. В ту ж мить він розумів, що при переході з одного світу в інший неможливо зберегти свою нормальність. Адже у світі людей він був людиною, а при переміщенні в Чарівну країну він став великим білим зайцем. І ще, він помітив, що при переході з одного світу в інший зберігаються тільки добрі навички і позитивні властивості. В Кінці-кінців, повністю зрозумівши свій новий образ і оглянувши всю Чарівну країну він побачив, що кращого місця йому не знайти. І він вирішив залишитись тут на завжди і в знак подяки, а може йому було соромно за моїх братів і сестер, яких він відправив аби куди, він забрав мене з собою. Назвав мене своїм сином. І я на це погодився, адже Чарівна країна, це найкраще місце в всесвіті. Тут живуть найкращі Чарівні істоти. І це нормально бути чарівним і добрим.

- Слухай - сказав Льоллі - Ти такий розумний, аж страшно.

- Що? Чому страшно? - запитав Сніжок

Попередня
-= 9 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!