Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чужинці

Я ледве помітно схвально похитала головою.

- Уляно! Я - робот. В мене не потрібно закохуватися. Давай ти трохи заспокоїшся. Я тебе покладу в капсулу останньою. Почекай в цьому кріслі. Мені треба перевірити твоє самопочуття.

Макс прийнявся за роботу. Він поступово, без поспіху вкладав кожного до капсули, зачиняв її та вводив до космічного сну.

Приблизно через годину всі абсолюти вже спали своїм космічним сном.

Залишилася я та роботи. І Макс, звісно.

- Я пам’ятаю зі свого попередника, частина мозку якого в мені, що кохати - це добре. А кохатися - це найсильніші відчуття, які можна отримати за все життя. Якщо ти не проти, я хочу спробувати поцілуватися, щоб самому відчути, що це таке.

- Ні, я не проти. - Погодилась я. - Я цього хочу. Дуже хочу.

Макс спробував поцілувати мене. Спочатку у нього це вийшло не дуже уміло. А потім він спробував ще. Я йому відповіла поцілунком.

Мені дуже сподобалось.

- Дякую тобі. - Промовив Макс.

- І тобі спасибі. - Подякувала я Максу.

- Мабуть, приємно бути живим і жити, відчувати усе те, що відчувають живі. Ну, все. Відволіклись і досить. Навкруги камери відеоспостереження, які усе фіксують. Всі вже давно сплять космічним сном. Зараз я перевірю твої показники, Уляно, і буду підбирати для тебе потрібний режим входу до космічного сну. Все в нормі. Лягай в цю капсулу. Надобраніч, Уляно! Буду чекати твого пробудження. Побачимось через двадцять років...

 

10

 

Я прокинулась. Біля мене стояв Макс.

- Я тебе розбудив раніше строку. Усі камери відеоспостереження вимкненні. Я хочу… Ти ж у мене закохана і через це не будеш, мабуть, проти. Я хочу зайнятися з тобою сексом. Спробувати це. Я пам’ятаю, як це робиться і які відчуття при цьому з’являються, але це пам’ять мого попередника, частина мозку якого в моїй голові. Але я хочу це відчути сам, на власному досвіді. Моя конструкція дозволяє це. Я хочу відчути, що відчуваєте ви. Я хочу отримати ті відчуття найвищої насолоди, про які усі так говорять, і про яку збереглась інформація в живій частині мого мозку. Займемося один раз та потім я тебе знову покладу в цю капсулу для входу в космічний сон. Ти не проти зайнятися зі мною сексом?

Я слухала Макса і не могла повірити своїм вухам. Да, я цього хотіла. Більше всього на світі. Да, візьми мене усю!

- Я не проти! Я цього хочу. Але я незаймана. У мене це буде вперше.

- Це не проблема. Я знаю майже все, тому що я робот - і в мене велика пам’ять, в яку занесли все, що хотіли. Я багато читаю, сканую різнобічну інформацію. І ще: я розглядав таку випадковість, тому підготувався. Я зроблю все, як треба, щоб тобі не було так боляче.

- Добре.

Макс протягнув мені руку. Допоміг мені вилізти зі своєї капсули.

- Пішли, зробимо це в моїй каюті. - Запропонував Макс.

Ми пройшли до його каюти. Макс пропустив мене вперед.

Я опинилась в абсолютно порожньому приміщенні, в якому на підлозі лежали рушник та подушка.

Попередня
-= 11 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!