Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Чужинці

Ще один феномен - це великий супутник Зуби - Требі. Требі та Зуба обертаються навколо загального центру, який десь рівно між ними. На Требі живуть тільки місцеві. З ними не вийшло знайти контакт. ДНК місцевих, яких назвали комі, не змогли зв’язати з ДНК абсолютів. З комі постійні сутички. Місцеві дуже сильні та хоробрі. Абсолюти не змогли утриматись на поверхні. Холодно ззовні, але планета гаряча, товстий шар атмосфери, який утримує тепло самої планети. Погано видно через густе повітря. Місцеві орієнтуються тільки на дотик та на звуки.

Шоста планета від Таліуса - Форі. Місцеве населення - ліні. Абсолюти висадили кораблі. Змінили ДНК місцевих - отримали абсолінів. Життя на Форі в холоді. Абсолюти, ліні та абсоліні живуть в печерах та під поверхнею. Важкі умови, щоб добувати та доставляти корисні копалини.

Природні супутники на орбіті Форі: Мячі та Диби. На цих супутниках живуть рослини  та абсолюти.

Сьома планета від Таліуса - Хука. Вона уся вкрита водою. Усі жителі живуть у воді, наче русалки. Абсолюти через зміни в ДНК зробили з отеків (місцевих) абсоотеків, які теж дихають під водою, як отекі. Їжа: водорослі та риба.

Восьма планета від нашої зірки - Хандро. Місцеві - подрі. З них абсолюти зробили абсоподрів. Сама планета - майже пустеля, але але не така гаряча, скоріше тепла, з густою атмосферою. Жителі отримують воду з підземних річок та з кактусів і дерев, які накопичують її з тих же підземних річок.

Дев’ята планета від Таліуса - без ознак присутності мешканців. Її назвали Соста.

Десята планета - Білі.

Одинадцята - Кара.

Дванадцята планета, на самій околиці зоряної системи Таліус, - це планета Рнар.

Є ще інші космічні тіла, які розташовані ще далі і обертаються навколо зірки Таліус, але вони не такі великі, разом більше схожі на астероїдні кільця.

Це основна інформація по нашій зоряній системі. Не вся, але цього мені вже вистачить. Зроблю невелику перерву. Заварю собі чаю.

 

6

 

Я підійшла зі своєю чашкою, в яку вже встигла покласти пакетик чорного чаю з бергамотом, до автомату з водою. Тримаючи чашку лівою рукою, піднесла її до виходу гарячої води та натиснула правою рукою на кнопку.

Пішла до свого робочого місця. А там на столі вже лежить з’єднаний скріпкою документ з кількох сторінок, а якому написані різні резолюції з різними прізвищами, підкресленими, останнє прізвище - моє. Під ним написано: “проробити”.

Читаю документ, намагаюсь зрозуміти, що з ним робити. Починаю на комп’ютері набирати чернетковий варіант того, що, мені здається, треба оформити. Запитую номер принтера. Друкую. Відношу до Віталія Володимировича. Він коректирує. Пояснює, що мені треба зробити з цим документом.

- Це зміниш. І віддаш Наташі, яка надрукує на бланку, потім підійдеш до мене з готовим документом. - Проговорив Віталій Володимирович. - У тебе тиждень. Через тиждень ми вирушаємо в командировку на невизначений термін. За цей термін ти поки що пооформлюй такі документи, а між ними повивчай потрібну тобі інформацію. Я тобі зараз скину її на пошту. Сімнадцятого прийдеш сюди вже з речами, які будуть тобі потрібні протягом кількох років. Скільки буде триватиме командировка, нікому ще не відомо, але не менше двох років, це точно. Ну, все, йди, працюй. - Покомандував тимчасовий мій керівник.

Попередня
-= 7 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!