Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Диво. Всупереч долі

Ярослав став все частіше з'являтися в житті Злати. Він ставав її невід'ємною частиною. Починало відбуватися те, чого вона боялася. Злата гнала від себе ці думки, йшла попри це. Всупереч долі. Але усвідомлення того не давало зрозуміти наскільки все це сильніше інших почуттів. Іскорка, що потрапивши одного разу в людську душу, вже не дає їй спокою, а в серці спалахував маленький, невпевнений боязкий вогник.

Літо ... А що літо? Є щось прекрасне в ньому ... А з літом прекрасне в нас.

*****

— Класно виглядаєш! — Кіра відміряла Злату оцінюючим поглядом, коли та відчинила їй двері. Злата була в коротеньких спортивних шортиках і маєчці, а її волосся було зібране в високий довгий хвіст. — Ти ось так на концерт збираєшся? Нєє. У такому вигляді ти будеш до мене в фітнес - клуб ходити.

— Не зрозуміла... Який ще концерт?! — дивується Злата.

— У "Caribbean Club"! Там сьогодні концерт Алекса, — пояснює Кіра. — Давай сходимо!

— Якого ще Алекса?!

— Та що ти все одне й теж! — Кіра вже починає дратуватись. — Ну Олександр ****** ... Рок - музикант . Він ще в музичному проекті брав участь! Забула вже чи що?

— Аа. Алекс! Звичайно, пам'ятаю! Хіба його забудеш? Він просто божественно співає! Чудовий хлопець! І дуже талановитий, — із захопленням говорить Злата, згадуючи виступи артиста...

— Ну ось! А я тобі про що? У нас дві години. Давай швидше!

— Я не збиралася нікуди йти. Не хочу! — пручається Злата.

— Тебе ніхто й не питає!

— Я так розумію, у мене немає вибору? Ти просто ставиш мене перед фактом? — Злата починає тихенько сміятися.

— Абсолютно вірно! Нуу, хіба... — Кіра робить паузу. — Тільки, якщо у тебе з Ярославом немає ніяких планів.

— Та ні. Вероніка з нами?

— Та яке там! Не може вона, — буркнула у відповідь Кіра. — Загадкова така... Десь у хмарах витає!

— Вона закохалася! — жартома засміялася Злата.

— Ой, хто б казав! — Кіра теж сміється. — Давай збирайся!

— Та йду вже! Командує тут вона...

Коли дівчата дісталися до одного з популярних клубів столиці, біля закладу вже зібралися люди. Вони про щось захоплено розмовляли між собою, терпляче очікуючи початку заходу. Через деякий час до них підійшла дуже яскрава дівчина з зеленими очима і рудим волоссям.

— Дорогі друзі! — звертається вона до всіх. — Просимо вибачення за затримку! Спасибі, що ви з нами! Сподіваємося на вашу підтримку і розуміння! Незабаром до вас вийде Ден, тоді ви зможете вже заходити, — дівчина ввічливо посміхнулася і зникла за дверима.

— Слухай, Кір... Здається, я десь зустрічала цю дівчину, — шепоче Злата, в якої була чудова пам'ять на обличчя. — Точно! Згадала! Я її одного разу з Славінским бачила! Я зверталася до нього пару разів з приводу психології. Схоже, що це його дівчина.

— А цей Славінський теж психолог?

— Ага. Він ще в міській лікарні нейрохірургом працює... В нього таке ім'я незвичайне... Фелікс. — розповідає Злата. — Прикинь, він — байкер!

— Ого. Треба ж ... Лікар і байкер! Ще й психолог! Ніколи б не подумала...

В цей момент вийшов молодий хлопець та повідомив, що концерт вже скоро почнеться. Пролунав радісний вигук, усі присутні гості зайшли в "Caribbean Club". Місце з унікальною, приємною атмосферою і якісною музикою. Це був не тільки нічний клуб, а і затишний концерт – хол з прекрасним звуком, світлом і професійно обладнаною сценою. Зал клубу легко адаптувався під тематику заходу. Стояли столи з диванами, а невеликі світильники випромінювали тьмяне світло. Злата з Кірою стояли ближче до сцени. Нарешті зазвучала мелодія, на сцену вийшов Алекс. І бурхлива реакція публіки не змусила себе чекати! Хлопець осяяв всіх чарівною, щирою посмішкою і почав співати. Його проникливий голос торкався до самої глибини душі. Темний лицар зі світлим серцем. Загадковий, романтичний... Скільки всього втілилося в одному артисті! Пристрасть, драйв, шалена енергетика! І все це супроводжувалося ніжністю, ліричністю. Дивне поєднання! Неймовірний контраст! Розрив, емоції, почуття! Здавалося, що ти потрапляєш в інший світ, в інший Всесвіт.

Попередня
-= 13 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!