Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Диво. Всупереч долі

Злата повністю поринула в музику і прислухалася до кожної ноти, абстрагуючись від усього іншого. Раптом вона звернула увагу на чарівну брюнетку. Тендітна дівчина з привабливою зовнішністю стояла поруч, а її погляд був зосереджений на Алексі. Весь цей час вона не випускала з рук фотоапарат. Він теж часто затримував свій погляд на цій дівчині. Ніби отримавши новий заряд, його голос став ще більш піднесеним та чуттєвим. У їхніх поглядах було щось особливе, багатозначуще. Їм не потрібні були слова, вони говорили очима. Але в той же час дівчина тримала все під контролем і уважно стежила за тим, що відбувається навколо.

— Ти помітила, як він дивиться на неї? Як вони дивляться один на одного? — шепоче Злата, нахилившись до Кіри. — В цьому щось є!

— Ага. Дивляться так само, як і ви з Ярославом один на одного, — посміхнулася Кіра. — Це зрозуміло... Хіба не знаєш? Вона ж його менеджер, і не тільки.

— Так??? Нічого собі! Це ж відразу видно! Дуже красива пара! Вони чудові! — захоплено говорить Злата крізь музику і зауважує. — Він класний хлопець! І дуже цілеспрямований. Вона теж, видно,що дуже сильна і розумна. З характером! В ній відразу відчувається стержень.

— Так, Ільїна! Може, ти вже припиниш цей «психоаналіз»? Ти не в себе в кабінеті! Задовбала, чесне слово! — обурюється Кіра. Але в її голосі не відчувалося роздратування. — До речі, я чула, що у них є донька! — доповідає вона. — Правда, вони цього не афішують, але хіба всі приховаєш?

— Ухти! Це чудово! І правильно роблять, що не афішують... Особисте життя на те й особисте, що знати про неї не обов'язково, — Злата несподівано засумувала, про щось глибоко задумалася. Вона була так прекрасна в своїй печалі. Кіра подивилася на подругу і зітхнула. — вона здогадується, про що зараз думки Злати.

— Все буде добре, — тихо промовила Кіра, поклавши свою долоню на її руку .

— Вибачте, будь ласка! Я вам не сильно заважатиму, якщо я трохи тут постою? Просто мені потрібно сфотографувати з цього ракурсу, — до Кіри та Злати підійшла та сама дівчина, про яку вони говорили лише кілька хвилин тому.

— Ні, звичайно, — не заперечують ті.

— Спасибі велике! — вона посміхнулася у знак подяки і знову зосередилася на сцені, дивлячись у видошукач.

— Ну що? Як вам концерт? — запитує вона у них, коли вже почалася перерва. Дівчина виглядала трохи втомленою, але була цілком щасливою. Зробивши потрібні знімки, здавалося, що вона була задоволена результатом.

— Концерт приголомшливий! Відмінна робота! Алекс просто на висоті! Молодці!

— Олько! Ось ти де! Я шукаю тебе... Ходімо, там Алекс кличе.

— Еллко, блін. Налякала! Ти чого підкрадаєшся - то? — Оля злегка здригнулася від несподіванки, коли з - за спини підійшла та сама дівчина, яку Злата і Кіра бачили перед концертом.

— Вибачте, дівчата! — звертається до них Елла. — Я змушена вкрасти у вас Олю.

— Гаразд, побіжу. ее там без мене не можуть! — сміється Оля. — Після концерту буде автограф — сесія. Чекаємо вас, — додає вона. Кіра і Злата згідно кивнули у відповідь. Пробираючись крізь натовп, Оля пішла разом з Еллою.

Після концерту Кіра і Злата вирішили заїхати до Антона в кафе. Це було його власне невелике кафе з європейською кухнею. Затишний інтер'єр, зручні меблі, стильне оформлення приміщення, приємна, спокійна музика в залі сприяє заспокоєнню клієнта, і дає можливість по-справжньому відпочити. Чудове місце для романтичного побачення, і дружньої бесіди.

Попередня
-= 14 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!