Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Глянула на екран, а там коханий Тóбі.

Тренування напередодні матчу. Всі бігають навколо майданчику. Ще холодно – весна щойно почалася. Всі в костюмах, хтось в теплих рукавицях, а Тóбі в такій спортивній шапочці, з-під якої визирали біленькі кучері.

Якусь секундочку тривав цей кадр, але Таня на все життя встигла закарбувати в пам'яті кожну його емоцію. Щось, окрім зосередженості на майбутній грі, було в тому, як напружено стислись його губи...

Тепер вона точно його знайде. Не сьогодні, завтра. А якщо знадобиться ще більше часу, вона чекатиме.

Працювати їй ще ніколи не хотілося так сильно. Дізнавшись про набір консультантів та касирів у новий торговий центр, Таня з самого ранку пішла на чергову співбесіду. Зрозуміло, Таня не сподівалася отримати роботу, поки йшла до центру на всі боки роззиралася, щоб не пропустити спортивної шапочки, з-під якої б визирали біленькі кучері.

Але на роботу Таня таки влаштувалась – консультантом у відділ, про який раніше тільки мріяла, але не тоді, коли піддалась вмовлянням Костика та взялася кидати курити. Подіяли не так аргументи на користь здорового способу життя, а те, що просто він вже дістав. Довгий робочий день Тані доводилося утримуватися від всього солоденького та смачненького, яке лежало зовсім поряд на поличках і до якого тягнуло ще більше від нестачі тютюну в крові.

Кілька разів Таня, йдучи з роботи, таки прихопила з собою плиточку шоколаду, що стало для неї знаком – кілька місяців попрацює, і вже ні кури-ти не буде, ні їсти, щоби схуднути. На щастя, вона змогла змінити місце роботи – була вакансія в цілодобовому відділі алкогольних напоїв – але зміну також довелося поміняти. Тепер ввечері з вигулюванням Костика могли ви-никнути проблеми.

Та вже з Олею вони якось домовляться. Не щодня їй Степана водити додому, раз і сама хай сходить до нього! Таня інколи скептично ставилася до ситуації, заручником якої стала за власної згоди, бо знала, що вчинити по-іншому просто не мала права. Хіба не легше усім жилося б, якби Костик все знав, а не залишався ніби осторонь сім'ї?

Попередня
-= 100 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!