Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Футбольний роман

Тóбі знову включився у боротьбу за м'яч, цілком зосереджений на грі та на тому, щоб забити для Тані ще гарніший гол. Але суперники також напружилися – другої помилки допустити не могли. Саме тому довести свою перевагу довго не вдавалося нікому.

Дніпряни першими почали робити заміни – підливати свіжу кров. Тóбі відчув небезпеку сісти на лавку, так і не забивши вдруге. Нізвідки з'явились сили, він навіть активніше забігав. Забув про настанови тренера, і знову раз за разом навідувався в центр, щоб відібрати у когось м'яча.

Напруга зростала, трибуни не замовкали ні на мить і не стихали ні на децибел. Багато б хто пожалкував, що не прийшов на стадіон та не побачив таке видовище.

Хоч Таня трішки шкодувала. Вона вже вирішила – не буде кричати своє повідомлення з трибун, а спокійно все розповість після матчу. І байду-же, що вона хотіла сказати це так, як Тóбі хотів це почути – по-футбольному. Головне, треба назавжди переконати його, що і він складає дві третіх її життя, що і його життя стало для неї значною складовою її самої.

Добре, що Таня вміла швидко змінювати свої рішення. Тóбі пішов з контратакою – захисник вибив м'яч подалі зі штрафного і той потрапив просто до Тóбі. Далі він знав, що треба робити: отримав м'яч, звільнився від опіки, пробив у площину воріт... і забив.

Остаточний результат 2:1.

Трибуни зашаленіли. Та і сам Тóбі з радості й не зчувся, як перестриб-нув через рекламні щити, які обрамляли поле, й підбіг ближче до Тані.Вона також спустилась і, сподіваючись, що Тóбі почує хоча б одне слово, хоча б один звук, щосили прокричала.

— Тóбі, я вагітна!!!






Доданий час

За кого ти вболіваєш?

Ти коментатор – для тебе футбол джерело інформації. Ти коментатор – і джерело інформації для мене ти.

Щодня ти спостерігаєш поразки та перемоги тисячі команд, одночасно співчуваючи аутсайдерам та радіючи за лідерів. Ти знаєш все про всіх і про кожного. Тобі імпонує, як демонструючи неймовірний дриблінг, голеодор проходить одного захисника, другого, виходить сам на сам із кіпером, про-стрілює – і одночасно тебе вражає, як воротар рятує свою команду – впадінні таки дотягується до м'яча. Ти коментатор – за кого ти вболіваєш?

Попередня
-= 120 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!