Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Ганна - цариця семи галактик Всесвіту Авр

- Так. - Відповіла Ганна.

- Так, люба. Це правда.

- Так.

- Пішли.

- Так.

 

3.3

 

Артур з Ганною повернулись в простори галактики Сержа.

За цей час Ганна стала вісімнадцятирічною, пробувала втекти, стерти весільне кільце з пальця, бунтувала проти свого чоловіка, але через постійну його присутність, його увагу, спроби Артура сподобатись, прогулянки у відкритому Космосі з ним та внутрішню самотність Ганна сама закохалася в Артура за його доброту до неї.

І саме в день народження Ганни відбулася її перша шлюбна ніч зі своїм чоловіком.

Ганна не пам’ятала нічого, навіть свого весілля. Але їй зразу, коли пройшла дія препарату, показали цей запис. Тому дівчина весь час впродовж польоту знала, що біля неї її законний чоловік, який її кохає та оберігає.

- Ми з імператрицею Ганною на борту. Дайте нам дозвіл вільно пересуватися в ваших просторах. Це мирний політ. – Запитав дозвіл Артур Чорний для свого космічного корабля, коли тільки що увійшли в простір галактики Сержа.

- Ви вже пересуваєтеся в наших просторах без нашого дозволу, чим порушуєте закон. Покажіть імператрицю Ганну. Якщо її немає, негайно залиште цей простір. - Попередив диспетчер.

- Ось вона. Ганно, Подивись сюди. - Попросив Артур свою дружину.

- Вас будуть супроводжувати наші винищувачі на випадок можливої вашої агресії.

- Ми слідуємо до планети Жур. Будемо робити посадку. - Повідомив Артур. - Не забувайте, я чоловік вашої імператриці, а отже, я - ваш імператор.

- Ми на вас чекаємо, імператоре! - Відповів диспетчер. - Але ви знаходитесь в кораблі ворожої нам Мурської Федерації галактик, а також являєтесь її імператором. Ми повинні слідкувати, щоб ви зі своєю армією не причинили ніякої шкоди в нашому просторі.

- Повідомте свій парламент та його очільника, щоб підготували все до коронації в Храмі віщунів. - Наказав Артур Чорний.

- Я передам ваше побажання до парламенту. - Відповіли йому. - Ми повинні вас пропустити - такий закон, але ми повинні бути готові до вашої агресії в цілях безпеки. Очікуйте на супровід. Кінець зв’язку.

- Кінець зв’язку. - Відповів Артур.

4 Ігри долі

 

4.1

 

Артур Чорний та Ганна увійшли до храму.

Там було все підготовлено до коронації. Люди чекали, коли подружжя зайде до зали коронації.

Ганна зупинилась. Вона побачила примар, які до неї звернулися:

“- Ганно, - почула жінка в своїй голові, - твій чоловік вбивця, згадай це…. згадай. Пройди лабіринт - і ти все згадаєш.”

- Ганно! Ти куди! - Крикнув Артур Ганні, яка втікала від нього та бігла до зали, де були лабіринт та шахи. - Схопить її!

Попередня
-= 11 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!