Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Гіркий солод

– Іванко, а ви б не хотіли знятись в рекламі?

– Ну не знаю, ніколи не думала про таке. А реклама чого саме?

– Наприклад, спідньої білизни.

– Ого, отак одразу візьму та й роздягнусь, – засміялася вона, і одразу ж посерйознішала: – Мій чоловік зіб’є мене на квасне ябко.

– Та ви не лякайтесь, це абсолютно анонімно і в нашому регіоні не буде показів. У вас така фігура, не можна скарби приховувати за спідницями з вісімнадцятого століття, пройдуть роки – і все мине, а ви залишитесь для вічності на плакатах, як образ Мерлін Монро і Бриджит Бордо. Хіба вам не хочеться відчути силу вашої привабливості на тисячах чоловіків? Вони ж ваше зображення вішатимуть в автомайстернях, вантажівках, альтанках, сидітимуть перед вашим фото в комп’ютері милуючись годинами. От уявіть – на вітринах магазинів спідньої білизни здалеку видніються ваші ноги, що, наче мід, притягують отих сильних і нікому не піддатних джмелів. Вони ідуть, суплячи брови, і вмить їхню крижаність розтоплює ваша врода, ви поселяєтесь у їхній уяві, у серці, в мозку, просочуєтеся в кожну клітину, вони оживляють ваш образ, коли кохаються з жінками, коли підписують важливі документи чи просто стоять в черзі до банкомату. І ви живете не лише на рекламній продукції, але й в кожному нейроні мізків представника роду чоловічого. Хіба це не фантастика? Ви коли небуть чули про телегонію?

– Ні, ніколи. Що то таке  і з чим його їдять?

– Виявляється, діти будь-якої жінки обов’язково успадковують риси її першого мужчини, навіть якщо народжуватиме їх вона зовсім від іншого і значно пізніше. Не майбутній біологічний батько, а саме чоловік, який відбирає цноту у дівчини, закладає генофонд і стає генетичним отцем усього її потомства. Але то лише офіційне вчення про телегонію, а британські вчені вже пішли далеко вперед і дослідили, що все, про що думає той перший чоловік, все, чим зайнятий його мозок передається дистанційно всім жінкам, з якими в нього були стосунки, і діти, які народжуватимуться в отих жінок, матимуть риси омріяного  образу з голови чоловіка.

– Щось я не до кінця розумію. Ви, звичайно, вибачте мені, але якщо можна, поясніть на прикладі.

– Ну от дивіться, жила-була собі незаймана дівчина Настя, її спокусив ловелас Антон і позбавив її незайманості, але він був обачним і використосував презерватив, тому ніхто не завагітнів, але свій генетичний матеріал він залишив всередині тої Насті і змінив ДНК яйцеклітин. Через кілька років Настя знайшла все таки справжнє кохання і одружилася. Діти, що в них народились, подібні ні на татка, ні на мамусю, а на Антонову омріяну пасію, і характер в дітей також її. Дуже важливим є момент зачаття дитини, якщо розум та серце ловеласа будуть зайняті якимось образом красуні, то якості і риси тої красуні передуться дистанційно зачатій дитині. Ви розумієте, що це означає? Що саме ловиласи, які сіють сперму ліворуч і праворуч, – слинять погляд на красуні з реклами білизни і потім дистанційно передадуть картинку всій численній кількості жінок, з якими вони колись зближувались. І діти народжуються подібними на вас, сотні!

– Неймовірно звичайно, тобто образ з голови першого коханця передається дитині?  Але де ти то винюхав, про телегонію?

– То всі знають, можете навіть у Вікіпедії почитати, звісно є скептики, але вони є всюди.

Павло особисто не вірив в телегонію та "британських вчених" і вважав тих, хто вірить, серйозними психами, але побачивши кілька разів, як його мама вправно забиває голову малограмотним жінкам такими псевдонауковими ідеями, вирішив поекпериментувати і самому. Все ж таки рекламний бізнес не простий, тут треба знати, за яку нитку смикнути  і на яку кнопку натиснути. Основне – дати кожному не те, що потрібно, а те, що він хоче. «Мені треба» і «я хочу» – величезна прірва між двома «я». І реклама робить з «хочу» «треба».

Попередня
-= 15 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!