Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Гіркий солод

Але забрався він лише тоді, коли вона за рекомендацією якогось психа з відео на youtube, заточувала на грядці молоді огірки, і не зриваючи їх, запихала собі в дупу, тим самим, підзаряжаючи тіло позитивною енергетикою землі.

Особливою темою для неї була церква – її вона сприймала як безмежне, потужне джерело енергії. До церкви вона ходила підзаряжатись, як заряжають мобільний від розетки. Особливу цікавість складали посв’ячені предмети, наприклад, йорданська вода першого відливу, баськи, покроплені на Спаса яблука. За Йорданську воду билась кожного року, мусіла першою набрати після священника, бо потім енергетика слабне, і тому напролам із швидкістю світла опускала посудину вниз – її не могли навіть переплюнути божевільні бабці, яким нахабства хоч відбирай.  Ціла хата була обставлена різноманітними атрибутами різного релігійного похоження: японські стрічечки, китайські висюльки, ікони, образи, поганські віники. То був пантеон, і честь віддавалась всім божкам без розбору. Стелажі були заставлені езотеричною літературою, починаючи від нюейджового Секрету і закінчуючи Наталкою Маковей "Знаки сонця".

Павло намагався переконати матір в беззмістовності її практик, але вона незламно знаходила докази прогнозам гороскопів, автомобільних катастроф, особистих невдач. Колись Павло завалив екзамен, і то була справжня катастрофа, означало що не задобрив якогось божка, не приніс потрібну жертву і мусить покутувати, поки божок не покарав його знову і ще більше. Значить, треба було їхати в Страдч, де кожен камінець на дорозі намолений, Почаїв, до озера святої Анни, Зарваницю, і бити поклони просячи прощення.

Дуже важливим джерелом знань вступав телевізор – цей пристрій заміняв тисячі академій наук і вищу освіту зокрема. Паранормальні явища, НЛО, народне лікування, неймовірні ймовірності, шаманство, битва екстрасенсів – це все можна об’єднати одним словом – СТБ. «Та що там ті всі науки, тільки мізки промивають – твердила вона, нащо взагалі всілякі інститути утримувати, коли і так вже все відомо, всі ліки від усіх хворіб, всі відповіді на тільки можливі питання, а те, що невідомо -– потрібно згадувати, бо повнота знань приходить із народженням. Вже все є в нас. Ми просто забуваємо оту науку самооздоровлення. От нещодавно найшла на мене думка, що їсти м’ясо та термічно оброблену їжу, то не добре, бо організм засмічується негативними флюїдами та шлаками, агресія з’являється, втома. Все повинно бути природнім, як нам земля дає – так і треба вживати.  Тому перейшла на сироїдіння, ось волосся випало, бач, означає, що організм очищається», – вискубнула вона пасмо на доказ "оздоровлення". Ця сцена нагадала йому популярні фільми, де герої позбуваються волосся після курсу хіміотерапії.  «Така то наука справжня, потрібно лише згадати все, – продовжила, зібгавши свої кучері в кулаці, – а інститути – то тільки щоб простий народ дурити. Вони самі правду знають, а маси дурять, бо для чого їм, щоб усі знали? Але мені пощастило бути серед обраних».

Павло аргументував, як міг, і цікавлячись кулінарією, переконував маму припинити хоча б оте сироїдство, бо крім загального отупіння, додастся ще й цілковите облисіння.

– Сире не засвоюється, не може шлунок чи шлункові соки розчепити ту їжу на мікроелементи і взяти корисне з неї. Це як опилки з деревини їсти, вони також дуже поживні, і навіть поживніші від тої їжі, що ми їмо, але не засвоюються  організмом взагалі. Тому часто і спаржу і броколлі відпарюють легко, щоб вони перетравились, а не вилетіли в трубу. Яєчну шкарлупу змелюють на порошок і додають кислоти, щоб кальцій засвоївся в організмі, розумієш? Те, до чого йшла цивілізація століттями, не можна за секунду списати на пенсію. Самі антибіотики – то геніальний винахід, скільки без них людей вмирало, мільони. Будь-яка хірургічна операція без них не обходиться.

Попередня
-= 68 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!