Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Гіркий солод

– А що з платтям? Воно вже готове? – запитала Настя.

– Вже два рази на примірці була, дуже гарне, я довго вибирала, поки не натрапила на таке, що подобається, трохи треба звузити, бо зашироке пошили.

– Який крій?

– Ще раніше вирішила, що хочу просте плаття – без всіляких наляпаних нашивок із камінцями, блистками, бісером і пухом фазанів. Також вирішила, що воно буде і без кілець.

– У мене було без кілець, не раджу. Під  низ купу підкладок пхають, щоб трохи пишніше було і потім дуже гарячо, все плутається між ногами.

– Та я от думаю, що робити, чи далі наполягати на своєму чи всетаки взяти одне на низ.

– Головне, щоб не прозоре було, а то пішла мода на мережива диряві, весь Інтернет гуде.

– Ти про ту з випускного?

– І не тільки. Минулої неділі була в Преображенці на службі, то молода була взагалі якоюсь сіткою обмотана. А як сонце ззаду підсвітило, то здалось, що вона там гола стоїть. Отцеві нижня щелепа відпала, очима кліпав, як папуга, але нічого не казав, видно, добре пожертвували.

– А мені подобаються такі особливі плаття, нетрадиційно короткі, – заперечила Меланія, яка до того тихо сиділа збоку.

– Дивись, щоб ти серед гостей не загубилася.

– Щоб точно не загубитися серед гостей, треба в інкрустованому сваровськими купальнику йти.

– Такі чи майже такі були у Львові, сама бачила. Гіпюрове плаття із шлейфиками і вставками на інтимних місцях. Порнографія чистої води.

– Але я вам скажу дівчата, плаття – то тільки маленька крапля в приготуванні, якраз зараз море всього, що треба встигнути. От і сьогодні йду на пробну зачіску й макіяж. Надіюся, не прийдеться у весільний день додому бігти і змивати. Насправді багато роботи, але я така щаслива, коли уявляю, як це все пробіжить у весільний день – салон, зачіска, бачу тільки його, свого коханого, такого гарного в дорогому костюмі із розстебнутим верхнім гудзиком, краватка, запонки, ось Святоюрівська гора, церква, шлюб, голуби, фото, камери, всі гості вітають і дарують квіти, потім буде наш перший танець, який ми довго вчили, спочатку плавний вальс, а потім запальна румба – танець кохання, я дивитимусь тільки в його очі і почуватимусь найщасливішою жінкою в світі. А тоді він скаже, що кохає мене і щасливий, бо я за нього вийшла, ми поцілуємось і я відповім йому: «Люблю тебе понад усе», ця мить триватиме вічно, все погане зникне, всі негативи розчиняться, залишимось лише ми двоє, навіки щасливі.

– О, я відчуваю, що ти насправді закохана до нестями, сказала Одарка після замилуваного вислуховування Таниної промови. – А де буде перша шлюбна ніч?

– У готелі, ми вже замовили номер, з величезним ліжком, джакузі, вони нам його безкоштовно прикрасять, ліжко з балдахіном посиплять пелюстками троянд і запалять десятки ароматичних свічок. Я вже хочу в ванну, з такою великою метровою пінкою, щоб лише голова визирала і ноги. Ото буде романтика – після каблуків цілий день і натертих ніг, гаряча ванна з коханим стане завершальним штрихом.

Дівчата хіхікали:

 – Ну не кажи, що ванна – то вже завершальний штрих, бо якраз і штрих залишиться на кінець.

– О, так, – підтвердила Таня, я вже й про інтимну зачіску домовилась, буде метелик. Ще нічого й не починалося, а я вже про кінець думаю.

– А «дєвішнік» буде? Бо ми вже скинулись тобі на подарунок.

– Буде однозначно, підемо в «Пікассо». Є якісь особливі побажання?

– То можливо, в тебе є побажання?

– Ніякої похабщини, я вас прошу. Без стрептизу, плітки, уніформи школярки, ну, ви самі знаєте.

Попередня
-= 74 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!