Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > КООПЕРАТИВНА ДЕРЖАВА — НОВЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ

4. Активне залучення жителів усіх без винятку регіонів країни до членства у кооперативній системі і кредитних спілках (касах взаємного фінансування).

5. Розробка засобів агітації за діяльність кооперативного руху в регіонах.

6. Розповсюдження регулярного видання кооперативного руху для кожної сім’ї з метою тіснішої і пліднішої співпраці з його членами та іншими громадянами.

7. Організація постійної регіональної безоплатної «гарячої» телефонної лінії.

На національному рівні

1. Ефективна робота штабу кооперативного руху.

2. Ефективна робота методологічного центру кооперативного руху.

3. Ефективна інформаційна діяльність консультантів постійної безоплатної «гарячої» телефонної лінії та спеціального веб-сайту.

4. Підготовка активістів і агітаторів з усіх регіонів країни для роз’яснення громадянам ідеології та завдань кооперативного руху.

5. Розроблення типових і конкретно адаптованих проектів у різноманітних виробничих та обслуговуючих галузях на замовлення керівників місцевих філій кооперативу й регіональних бізнесменів.

6. Інформаційне висвітлення діяльності кооперативного руху та кредитних спілок (кас взаємного фінансування) у друкованому (в засобах масової інформації) й електронному вигляді (інтернет-простір та офіційний сайт).

7. Друк і розповсюдження регулярного видання кооперативного руху з розробками типових проектів як пропозиція до співпраці з його членами та іншими громадянами.

8. Поєднання всіх регіональних кредитних спілок (кас взаємного фінансування) у потужну Національну асоціацію кредитних спілок (кас взаємного фінансування) «Взаємодопомога».

Висновок. Коли майбутнє чітко видно, а головне — воно зрозуміле, треба лише почати невпинний рух до мети. А мета — це наша могутність та довголітнє процвітання.

І наостанок

Закінчивши книгу і осягнувши цілком її зміст, тематику, яку охопив та зміг розкрити у готовому до практичного застосування вигляді, я отримав упевненість, що читач зможе достеменно уявити собі, якою буде наша нова країна.

Доволі невелика кількість сторінок вмістила у собі щільно спресовану важливу інформацію детального, покрокового плану її побудування.

Для мене було важливо усвідомити, чи буде ця інформація достатньою для досягнення поставленої мети – моделювання і побудування принципово нової країни, якої у такому вигляді поки ще в світі не існує. Чи стануть переконливими усі наведені вище доводи про актуальність та життєздатність майбутньої кооперативної держави?

Упевнений, що доленосні для всіх думки надходять до нас безпосередньо від Промислу Божого. Тому й не так важливо пишатися тим, що ти вигадав усе самотужки. Треба лише вірити, що викладене дійде до людей і стане їм у пригоді як компас, як система важливих орієнтирів у їх житті, яке не можна просто так «профукати» нанівець, бо кожному воно дається Богом лише один раз.

Тому закінчити хочу низкою думок, які вважаю надважливими. Як для себе, так і для майбутнього держави. І щиро сказати при цьому:

Слава Господу за усе!

Саме ці слова підсвідомо, на «автоматі» вимовляємо ми під час молитви до Бога. Але за що слава? За «просто так», чи за дароване нам життя? За родючу землю чи напрочуд вдале географічне розташування країни? А може за чудові природні можливості та умови? І чи можемо ми взагалі визначити для себе те саме головне, саме дійсне, за що славимо Єдиного Бога?

Попередня
-= 79 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!