Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Пошуки дому

- Що ж ти! Відлетіти вирішив! Не переконаєш тебе в зворотному! А ти когось не наважуєшся умовити! Йди і давай умовляй!

- Я подумаю

Розділ 31

Ми летимо у напрямі таємничої печери. Вадим встановив попереду космічного міні-корабля лазерну установку, яка дає могутній направлений промінь. Цим променем можна спалити все в лічені долі секунди.

Звичайно, поки ця установка в режимі, що чекає.

Ось ми появляємося біля тієї самої печери. І ми влітаємо в неї, включаючи відразу лазер, проходимо через цей часовий простір і...

І ми опиняємося в порожнечі Космосу…, ми летимо в космічному просторі на нашому космічному кораблі.

Так, значить, судячи з усього, планету зруйнували. Що? Як? Напевно, той метеоритний дощ, тільки кам'яні краплі виявилися напевно дуже великими, раз планета кудись зникла. Тільки на місці траєкторії обертання по колишній орбіті Білої планети навколо її зірок танцюють вічний танець якісь кам'яні глиби.

- Так, тепер важко буде повернутися назад. – Сказав Вадим. – Ніхто поки не жаліє?

- Ще не знаємо. Побачимо.– Відповів Аркадій.

- І тут була така красива планета? А зараз замість неї з'явився на її місці білий пояс астероїдів. – Тамара не могла повірити в те, що відбулося.

- Отже, нам треба слідувати в цьому напрямі. – На екрані капітан розвернув карту і показав пальцем, куди потрібно летіти. – Тільки це карта іншого вимірювання, нашого. А тут все може сильно відрізнятися.

- Нічого, знайдемо! Що ми втрачаємо? У нас їжі вистачить на всіх нас і на наших майбутніх дітей. І місця досить жити на цьому маленькому кораблі. Я думаю, тут ще поміститься чоловік двадцять. – Оглядався Аркадій.

- Тільки нашим правнукам буде тісно. – Відмітила я.

- Ми ж хочемо знайти нашу Землю, значить, знайдемо її. – Підбадьорила всіх Тамара.

- Так, красотіще. Космос і тут прекрасний. Тільки зоряна карта інша.

- Шукатимемо наш Чумацький шлях. Приблизно знаємо, куди треба слідувати. Звичайно, карта інша, але дуже схожа. Я думаю, ми з легкістю знайдемо нашу Галактику.

- Слухайте! – Почав Вадим. – Ми ж можемо завантажити дані про нашу планету в пошуку в бортовому комп'ютері, а потім включити навігатор і за допомогою наших вбудованих телескопів проглянути увесь цей простір. Знайде сама програма нашу Землю. Це зробить сам комп'ютер за допомогою завантажених нами даних про Землю.  А потім сам навігатор автоматично побудує найкоротший шлях до Землі. Звичайно, ми побачимо список зі схожих на Землю планет. Тоді, якщо наша Земля виявиться непридатною для життя, то ми спробуємо щастя на інших схожих планетах. А поки влаштуємося зручніше і насолоджуватимемося нашим польотом в новому космічному просторі, небаченому нашому людству.

- Тут може існувати інше людство. – Зауважив Аркадій.

- Тут що завгодно може бути, як і скрізь.

- Хто зі мною в шахи пограє? Ніхто не хоче? – Здивувався Аркадій.

- Тут небо ще прекрасніше, ніж там, де залишилися інші. – Відповіла я.

Попередня
-= 53 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!