Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Пошуки дому

Руки Вадима вже пестять груди під кофтою.

- Почекай. – Сказала я.

Зняла кофту. Все, що було під кофтою. Ласки продовжилися.

Вадим спробував зняти спідницю. Я допомогла. Тепер я почала роздягати його. Виявившись повністю голими, ми пристрасно пестили один одного. Тепер він увійшов до мене. Це було чудово! Вадим так міцно мене обіймав. А я його ще сильніше.

Танець любові закінчений. Залишилися насолода і втома.

Час йде. А ми залишаємося лежати нерухомо.

- Я піду. Мені пора.

- Приходь завтра до мене.

- Завтра ні. Давай потім вирішимо.

 Я одягаюся, Вадим слідом за мною натягує свій одяг.

- Я пішла.

- Приходь завтра.

Я пішла і тепер лежу в своєму ліжку в своїй кімнаті і все по черзі згадую.

Розділ 4

Машина-робот для вивчення поверхні  планети знаходиться вже декілька днів на території цієї білої планети. Наш робот вивчав місцевість в радіусі 10 км. від стоянки нашого корабля. Пора йому рухатися далі.

А ми погуляємо там, де він вже побував.

У планах: машина-робот обшукує нову територію, а ми йдемо слідом за нею. І шукаємо, як би нам тут розселитися, щоб покинути космічний корабель.

Ми хочемо обійти всю планету, але обійти не у прямому розумінні. У нас теж свої машини, в яких можна і переночувати у разі чого, і захиститися. Але ми постійно зупинятимемося. Брати зразки. І передавати дані на корабель. Ми спробуємо знайти хоч якісь значніші дані, більш, ніж що віддалено нагадують життя. Може вдасться знайти бактерії, грибок і інше в зразках породи, яку зібрав наш робот планетоходець.

Збираємося  сьогодні вийти на поверхню вже без скафандрів на декілька годин.

Перевіряються наші показники, реакція на все, що оточуватиме. Якщо все буде благополучно, зберемо експедицію – і в шлях. З Богом! Як мовиться і як віриться.

- Привіт! Чим займаєшся? – Подзвонила Вадиму.

- Танюша, привіт! Збираюся на роботу. Побачимося після роботи? Приходь. Я тебе чекаю.

- Вдалого тобі виходу на поверхню. Подивимося. Може, зайду.

Робочий день пройшов як завжди. Нічого особливого.

Вадим виходив на поверхню для збору зразків разом з Аркадієм. Вони один одного знають з дитинства. Їх дружба триває десь  25 років.

Аркадій – хлопець міцної статури, від роботи на будівництві свого часу наростив хороші м'язи. Він здатний однією рукою утримати ящик горілки. Любить музику. Пише музику, довгий час працював діджеєм в нічних клубах. Так званим гостем -  це коли ді-джей працює в одному клубі одну ніч, якби на запрошення. Аркадій одружений на Тамарі. Вони з Тамарою були знайомі 13 років, а потім одружилися.

Робота закінчена. І ось сиджу в своїй кімнаті. Знову щось не вистачає. Вдень не наситилась. Знову не вистачає емоцій. А їх так хочеться. Вадим же мене запрошував. Самотньо якось. Може піти до нього? Або книгу почитати. Так, що у нас є. Не читається. Нудно.

Беру трубку телефону:

- Я до тебе зараз прийду.

Попередня
-= 8 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!