Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Рада повідомити усім, що ліва частина замку повністю готова до відвідувачів та туристів. Фундамент укріплено, стіни відновлені, верх реставровано, і я сама можу поручитися, що жодному з відвідувачів нічого на голову не впаде, - з посмішкою промовила Емма.

- Це чудово! Ліва частина готова. Я так розумію, що на реставрацію правої частини теж треба буде немало часу.

- Ні, - заперечила Емма. – Насправді, права частина набагато простіша, ніж ліва. Всі основні зали знаходяться в лівій частині, і над ними, дійсно, треба було багато працювати. В лівій частині лише маленькі кімнати, кухня. Вони непогано збереглися, так як укріплювалися пізніше, ніж замок. Тому роботи буде набагато менше.

- Це радує. А як справи з бібліотекою?

- Відкриття бібліотеки – це надзвичайно важлива знахідка, - промовила Емма. – Мабуть, найважливіша за останні декілька років для нашого міста. Саме приміщення вже реставровано і знаходиться в прекрасному стані. Над реставрацією книг зараз працюють найкращі спеціалісти. Вони не лише повертають книгам попередній вигляд, але і вивчають, намагаючись знайти більше розгадок до таємниць замку.

- А як щодо маленьких кімнат? – запитала журналіст. – Графиня неодноразово заявляла, що збирається поселитися в одній із них. Еммо, скажіть, чи не жарт це? Як ви можете прокоментувати слова Ліни Висоцької?

- Так, це правда. Графиня живе цією історією, цим замком, і, дійсно, збирається поселитися в одній із кімнат, та що біля бібліотеки.

- Я так розумію, що всю організаційну роботу виконуєте ви, а чим же займається сама графиня?

- Так, організаційною роботою, справді, займаюся я, і сподіваюся, що в мене це виходить непогано. Але графиня виконує роботу набагато більшу, ніж усі ми. Вона досліджує свій родовід, вивчає усі матеріали, пов’язані з замком. Я думаю, її дослідження та думки мають набагато більшу вагу, ніж вся та організаційна робота, яку проводила я.

Попередня
-= 251 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар