Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Статус Королеви

- Забирайтеся геть? – не зрозумів Дмитро. – Забирайтеся геть? Ти нормальна? Мене не справедливо звинуватили, до речі, вже вдруге, в тому, що я одружений. Мене кинула моя наречена просто так, без причини, бо якийсь там придурок чіплявся до когось в моїй машині, і ти вважаєш, я не маю права почути вибачення.

Ганна боялась вступити в таку серйозну суперечку. Вона знала, що Емма захистить її, і нікому не дасть ображати. Тому вона відійшла до вікна і здалеку спостерігала за цією картиною.

- Скажи сама, Еммо, ти вважаєш, я не маю права почути вибачення? – продовжував Дмитро.

- А що, Ганна не має права тебе в чомусь запідозрити? Ти вважаєш, що вона повинна вірити тобі, як сліпе кошеня? Вестись на все, що ти скажеш? Якщо Ганна запідозрила, значить у неї були причини. Значить, ти був недостатньо щирий з нею і їй здалося, що в тебе хтось є. Вона що і поревнувати не може?

- Ні, Еммо, - крикнув Дмитро. – Отут ти, люба, помиляєшся. Це не Ганна мене запідозрила. Це ви мене в чомусь запідозрили. Це ви все це вигадали. А Ганна тут ні до чого. Все, що вона говорила мені на вулиці – це все ваші думки. Ваші вигадки. Ви нещасливі, вам не пощастило в коханні, і ви підсвідомо хочете всіх зробити нещасливими.

- З чого ти взяв, що ми не щасливі, - нарешті, приєдналася до розмови Ліна. – Наприклад, я - повністю щаслива. Я розлучилася зі своїм чоловіком і бачу, як щодня збуваються мої мрії. Я отримала маєток своїх пращурів, я працюю, і окрім грошей за свою роботу я отримую любов людей і розуміння того, який внесок я несу в світову історію. Скажи, хіба мені потрібно щось іще? Я пишу романи, ті, які хочу. Я друкуюся в тих журналах, які мені подобаються. А ти кажеш, що я не щаслива. Та я, нарешті, досягла всього, до чого ішла все своє життя. Невже ти думаєш, що я комусь бажаю нещастя, а особливо, своїй подрузі? Хіба я, їдучи в твоїй машині, могла зробити висновок, що її вів не ти. Що чіплявся до мене теж не ти. І хіба повинна я була вчинити в даній ситуації по-іншому і приховати все від Ганни. Нехай я помилилась, нехай спричинила вам сварку. Але я не жалкую, моя совість чиста. Я зробила все правильно. І якби зараз ситуація повторилася, я би зробила все те саме, бо саме так чинять справжні друзі.

Попередня
-= 264 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 33.

Останній коментар

ari21 18.09.2022

Fantastic!


Оксана 31.08.2021

читала з великим захопленням


красуня 06.08.2020

чудова змістовна книга ,автору 5+++


Додати коментар