Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Убивця Драконів

- Що іще?

- Коли ми брали свідчення у Луїзи Рутен, вона казала, що закінчувала Театральне. Тоді на це ніхто не звернув уваги. Але вчора я говорив з нею. Вона підтвердила, що в день її зґвалтування, вона виходила з театру. Можливо, хтось бачив номер машини, в яку її посадили. Можливо, саме ця людина і є убивцею.

- Мені подобається твоя теорія. А де Рутен зараз?

- Вона живе у своєї подруги з театру. Але здається, це тимчасово...

- Як ви збираєтесь діяти?

- Ми ще не вирішили. Але одне зрозуміло напевно – ми будемо працювати дуже обережно.

- Добре. Хто далі? Кім.

- У мене є дещо. Десь років п’ять назад ця групка продала машину одному кримінальному дідку. Можливо, хтось пам’ятає того наркоділка – Макара. Його причетності до наркотиків так довести і не вдалося. Але слідча група все ж знайшла, до чого придертися. Вони дали йому п’ять років за ту крадену машину і ще кілька порушень. У мене є версія, що наш Макар, відсидівши свій термін, вирішив повідрубувати голови тим, через кого йому довелося загубити п’ять років на чорному ринку.

- Неймовірна версія! – промовив начальник.

- Так, неймовірна, - погодився Шланг, - але дідок навряд чи причетний до цієї справи.

- Чому ти так вважаєш?

- Бо він ніяк не міг бути знайомий з сценарієм Едуарда Демидова. Людина, яка вбивала, кожного з ворогів бачила в образі дракона. Розрубувала голови, топила... Я запевняю, що убивця точно знайомий з цією книгою.

Кім образливо подивився в сторону Шланга.

- Мені час працювати, - сказав він і через мить додав, - і зовсім нема часу доводити, що в сучасному світі кримінальний злочинець Макар більш небезпечний, ніж дракони.


Шланг зайшов до кабінету полковника. Там давно вже нікого не було. На підлозі валялися якісь листки. Шланг не засмутився через ту останню фразу, сказану Кімом. Він знав, що працює у правильному напрямку. Нехай сміються з драконів, нехай шукають Макара. Байдуже... Убивцю знайде саме він. Шланг нагнувся і підняв зім’ятий листок паперу. Як чудово! Так це ж уривки еротичного детективу Ауріки. Він давно мріяв ознайомитись з ним. Шланг швиденько почав підбирати вирвані з її зошита листочки і складати їх до купи.

Попередня
-= 105 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 38.

Останній коментар

Ярина 23.06.2018

Чудовий роман!


anonymous13846 14.01.2016

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


anonymous13846 12.05.2015

детектив злили(( більше про відносини, а ніж розслідування. не витримала.


Додати коментар