Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Закон Братів Капранових

Велика мета - чесний підрахунок голосів - вимагає дій у кількох напрямках одночасно. Головна наша зброя - моральний тиск. І ми повинні забезпечити цей тиск по всьому полю, на кожному квадратовому метрі перебування фальсифікаторів.

Далеко не все вирішуватиметься у Центральній виборчій комісії. Перші вкидання фальшивих бюлетенів відбудуться на виборчих дільницях. Потім територіальні виборчі комісії спробують створити зручні для влади протоколи. І вже тільки потім до справи візьметься ЦВК.

Але і це ще далеко не все. Основною зброєю політичних шулерів на виборах будуть телеканали. Саме через них влада буде легітимізувати свій сценарій. До того ж, не треба забувати і про Адміністрацію Президента - координаційний центр та символ всіх майбутніх фальсифікацій.

Отже, вночі 31 жовтня ми повинні бути скрізь. Біля кожної дільниці, біля територіальних та Центральної виборчих комісій, біля телецентру та студій телеканалів, біля Адміністрації Президента на Банковій. Наша задача - пробудити совість у тих, у кого вона залишилася, а решті нагадати про страх. А тому ми повинні бути скрізь.

Оберіть місце чергування в ніч виборів особисто для себе. І обов’язково візьміть із собою друзів. Навряд чи варто всім іти до ЦВК. Хай вашим об’єктом буде виборча дільниця або телестудія. Те місце, де ви працюватимете, і буде найважливішою ділянкою акції. Бо не важливих ділянок цього разу не буде.

Уроки 23 жовтня показали, що необхідно оточити кожен з об’єктів щільним кільцем. Так ми відіб’ємо охоту провокаторам імітувати штурм адміністрації або телецентру. А крім того, подивимося у вічі членам комісій та депутатам, телеведучим та журналістам, гостям студій та коментаторам. І наполегливо побажаємо всім бути чесними. Хай вони пройдуть крізь наші лави, побачать наші обличчя, почують наші слова.

Проте в жодному разі не можна допустити агресії серед своїх. Наша зброя - моральний тиск, а не фізичне насильство. Визначте зону своєї персональної відповідальності - метрів десять навколо - і забезпечуйте там цілковитий спокій. Попри присутність агітаторів та провокаторів з протилежного боку або міліції.

Чоловіки!

Це наш із вами час! Одну осінню ніч не гріх провести на вулиці! Хто ще захистить наших дітей від кримінального бєзпрєдєла? Якщо сьогодні не відстоїмо Україну разом, то кожен окремо і поготів не зуміє захистити свою родину від свавілля “пацанської” влади.

Жінки!

Напечіть пиріжків та ідіть зі своїми коханими. Чоловіки не наважаться відступити, якщо ви будете поруч.

Журналісти!

Тексти для їхніх ЗМІ пишуть московські політтехнологи, тому в їхній Україні журналісти будуть без роботи. Але сьогодні на телеканалах та радіостанціях ще працюєте ви, чесні люди. Беріть ефіри до своїх рук! Женіть зі студій найнятих брехунів і сміливо сідайте до мікрофонів.

Правоохоронці!

Якщо не можете відмовити начальству - саботуйте. “Не завелася машина.” “Зламався водомет.” “Я ж вам давно казав, що треба гуму поміняти.” Причин можна вигадати тисячі.

Якщо кожен із нас проявить розумну ініціативу, а всі разом - принциповість і твердість, у злочинців не буде шансу перемогти. Ми маємо вирішальні переваги, але саме від кожного з нас залежить, чи зуміємо ми ними скористатися.

Давайте зрозуміємо, що:

Нас більше. Головна сила натовпу - інерція. Ніколи не тікайте і не бийте у відповідь. Висніть на руках і плечах агресорів - це найкраща зброя. Найпідготованіший спецагент не зможе нічого вдіяти, якщо на ньому повиснуть троє. Провокаторів та агресорів треба позбавляти можливості рухатися, а не бити.

Їхні бійці підневільні, а тому можуть і повинні бути заагітовані. Сьогодні головною зброєю пікетувальника може стати пиріжок. Пригостіть міліціонера, все одно кілька годин одне біля одного стоїте. Познайомтеся, розпитайте про життя. Пам’ятайте, що він вас боїться більше, ніж ви його. Зробіть так, аби міліціонери замість безликого натовпу побачили перед собою людей.

І останнє. У опозиції нема таємних планів. Вони просто неможливі для такої кількості учасників. Тому сміливо і широко обговорюйте зі знайомими свої наміри, гуртуйте людей навколо себе. Сьогодні кожен із нас - генералісимус.

Хай нам допоможе Бог! Разом ми переможемо!


Майдан, www.maidan.org.ua, 2004 р.


Ви(ї)бори Відкритий лист народному Кандидату


Вельмишановний Кандидате!

Всі ми знаємо, що сталося 31 жовтня. Ми отримали болючий удар від влади, яка змогла-таки перетворити вибори Президента у виЇбори.

Проте ми, Ваші виборці, свою роботу зробили до кінця. Ми були 23-го жовтня на майдані Лесі Українки. Це таких, як ми, перелякалася влада і звела паркан навколо ЦВК. Ми вбралися у помаранчеве і зав’язали на своїх машинах стрічки. Це від нас УТ-1 та Інтер оточилися бетонними блоками та спецназом. Ми перевірили дані у списках. Ми проголосували за Вас і привели до урн усіх своїх родичів та знайомих. Ми прийшли попід дільниці вночі і дочекалися результатів. Всі ми готові були іти під ЦВК, але стали на горло власній пісні і не пішли, коли Ви скасували мітинг.

Попередня
-= 29 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!