Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Закон Братів Капранових

Ми проголосували, і Ви, як ніхто, знаєте, що наших голосів вистачало для перемоги. Але чому ж тоді ми не перемогли?

Так, ворог був цинічним і хитрим. Але хіба хтось сподівався на інше? Хіба Ваші штабісти не повинні були втілювати свої плани саме з урахуванням цих якостей влади?Хіба у них було завдання важливіше за протистояння фальсифікаціям? Невже вони розраховували на чесний герць?

Вельмишановний Кандидате! Це не Ваші, а наші вибори. Це не Ваша перемога і не Ваша поразка. Це наша перемога, перемога народу над владою. І ми не дозволимо Вашим штабістам зіпсувати її своїми лінощами та нехлюйством.

Тому ми, Ваші виборці, вимагаємо від Вас рішучих дій.

Наші вимоги такі:

• Припинити шапкозакидальницькі розмови і обіцянки легкої перемоги. Комсомольський ентузіазм Зінченка - штука добра, але всі ми знаємо, чим закінчило ЛКСМУ. Вибори - це велика робота, і всі ми повинні бути відповідно налаштовані.

• Докорінно перебудувати роботу регіональних штабів, особливо на Сході. Саме там штабісти проґавили найбільші фальсифікації. Не вірте парадним реляціям, а візьміть все під тотальний контроль.

• Радикально підвищити кваліфікацію, агресивність та технічне оснащення спостерігачів. Нам здається, це можна зробити на основі обстріляних у першому турі кадрів.

• За результатами першого туру пробити внесення змін до виборчого законодавства, які б ускладнили роботу фальсифікаторам.

• Постійно публічно тиснути на владу та телеканали, аби кожен їх представник зрозумів, що чекає на нього особисто в разі фальсифікації другого туру. Не будуть же вони цілодобово сидіти за парканами! Протест повинен зустрічати їх скрізь - на виході, дорогою додому і навіть вдома.

• Якнайшвидше звернутися до людей із простою та зрозумілою програмою дій, аби кожен з нас розумів, що має робити завтра і 21 листопада.

У день другого туру ми прийдемо на дільниці, проголосуємо, простежимо, підтримаємо. Однак попереджаємо Вас: якщо вищезазначені наші вимоги не буде виконано і владі вдасться перетворити 2-й тур у чергові ви(ї)бори, ми залишаємо за собою право в порядку, передбаченому статтею 36 Кримінального кодексу, вдатися до необхідної оборони своїх виборчих прав. Але тоді вже не ображайтеся, якщо за компанію постраждають і ті, хто через власну бездіяльність, непрофесійність або прожектерство не зупинив владу, а значить, фактично сприяв втіленню злочинного сценарію.

Влада боїться нас. Проте стара російська мудрість говорить: “Нєту воїна храбрєй, чєм іспуганний єврєй”. Вони іще не вичерпали своїх резервів, бо Дияволу обмежень нема. Накресліть владі шляхи для відступу. Вони повинні більше боятися наслідків фальсифікації, ніж перемоги Ющенка.

Зрозуміло, що влада може сховатися він народу за парканами та спецназами. Але в такому випадку їй доведеться жити там постійно. А ми тут, по наш бік парканів, обійдемося і без них.

Зі щирою повагою та вірою в перемогу.

Ваші виборці. Брати Капранови.


Майдан, www.maidan.org.ua, 2004 р.


“Грузіть апельсини бочками” відкритий лист Народному Президентові/за результатами 2-го туру ви(ї)борів


Вельмишановний пане Президенте!

Не знаємо, чи прочитали Ви нашого попереднього листа з промовистою назвою “Ви(ї)бори”, але мусимо зазначити, що, на жаль, наврочили. Події розгорталися саме так - нас знову виї… пробачте, ошукали, і ми вийшли на вулиці. Не ображайтеся - але ми вийшли не за Вас. Ми вийшли за себе. Гасло “Ю-Щен-Ко”, яке ми так завзято скандували, має особисто до Вас не більше стосунку, аніж геніальне “Нас багато, і нас не подолати”. “Ющенко” для нас - не конкретна людина. Це - символ. І ми ще й досі готові його скандувати. Поки що готові.

Ми не радикали. Нам, безперечно, хочеться по-триматися за горло Кучми та його компанії, але ми розуміємо необхідність компромісу. Ми розуміємо, що рішення Верховної Ради передусім врятувало економіку - і не від міфічної “енергетичної кризи”, яку намагаються організувати залишки банди, а від справжньої кризи довіри людей, довіри до гривні, до банків, до системи виробництва-дистрибуції. Бо економіка сьогодні тримається виключно на довірі.

Однак нас досі мучить питання - після рукостискання з Януковичем Ви перевірили, чи на місці Ваша обручка? Бо мудрі євреї кажуть: “Якщо ти поцілувався зі злодієм, перерахуй зуби”. Ви передивилися кишені, постоявши поруч із Кучмою?

Зізнаємося - ми неймовірним зусиллям зачавили в собі паростки розчарування і готові працювати далі.

Ми поїдемо спостерігачами туди, куди скажуть Ваші штабісти, і будемо зубами гризти горлянки фальсифікаторів.

Попередня
-= 30 =-
Наступна
Коментувати тут.

Ваш коментар буде першим!