Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Книги > Залізна квітка кохання

– Йому краще побути на одинці, я його розумію.

Мама поралася на кухні, Антон підійшов до столу, поклав на нього листа. Присів і не міг наважитися відкрити, ніби у ньому була бомба. Та все ж відкрив і побачив всього кілька речень:

Добридень Антоне!

Мої почуття до тебе не згасли .

Зворотної адреси не даю, бо не знаю куди переведуть на службу Артема.

Вибач мені за біль, який принесла тобі. Па.

Антона вразило те, що у Василини почуття не згасли. Що воно може означати. Насміхається цинічно з мене, дурне. То є зухвалість з її боку і поринув думками у минуле ніби на декілька хвилин заснув. Як бути дальше? Думки різні лізли в голову. Настрій жахливий. На цьому усьому треба поставити крапку! Сподівався, що прийде Галинка і разом обговорять ситуацію, у яку втрапив. А Галина спокійно лежала на ліжку і, розслабившись, поринала у сон.

***

Цікаво, яке враження справило на Антона повідомлення про написане? Не хотіла завдавати більшого болю за свою зраду. Я у всьому винна, та після бою руками не махають. Артем останніми днями приходить під дією спиртного. Вже не відчуває такого почуття, як було раніше. Все пов'язує з роботою, пропадає з друзями у генделиках. Мені з дня на день все важче ходити. Скоро народжуватиму, а він затримується на роботі. Антон від щастя носив би мене на руках, а Артем навіть не поцілує. А може завів коханку?

Ось так Василина від таких думок почала накручувати себе що раз більше і більше. Навіть Артем помітив зміни у характері дружини.

Може через те, що інколи приходжу "під мухою"? Пробував заспокоїти, та де там, зразу сльози і підвищення голосу.

– Слухай, чоловіку, у тебе завелась коханка? – раптом різко спитала його.

– Ти що з глузду з'їхала, до чого це?

– То чому змінив відношення до мене? Ти дуже змінився. Чим не влаштовую?

– Та все нормально, – хотів виправдовуватися, але нічого не вийшло.

Треба різко змінювати тактику, подумав. Але почне зразу плакати, кричати.

– Добре, я змінюся на краще від завтра, а зараз мені треба відпочити.

– Він зміниться! Ага! Вам чоловікам потрібна жінка здорова, хіба для сексуального задоволення. Дня без цього не можете прожити. Та почекай, народжу і все зміниться!

Антон би мене обожнював, носив на руках, а він, бачите, облизував мене з голови до ніг, як не були одружені, а від коли одержав штамп у паспорті проте, що кохає ані слова.

Василина таки почала усвідомлювати, що вчинила велику помилку, коли покинула Антона.

Ця циганка краще би зустрілася зі мною на вулиці. Повірила її віщуванням, а тепер розплачуюсь. Так мені й треба. Накоїла біди не тільки собі, але й Антону, мамі, подругам, з якими ділили останнє. Не вірте усяким навіюванням, бо цигани нічого не віщують, а задурюють голови тим, у кого слабка енергетика душі. Зачаровують гіпнозом, а ми самі собі навіюємо те,чого робити не варто, переконуємо себе в тому, а не в протилежному. Артема треба прибирати до рук поки ще не розгулявся, а як зробити? Ключика я знайду до його серця.

Попередня
-= 36 =-
Наступна
Коментувати тут. Постів 1.

Останній коментар

Валентина 19.03.2020

соціалістичний реалізм


Додати коментар