Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Віктор побачив на вокзалі сумну дівчину, що приїхала вступати вчитися до ВНЗ, у якої вкрали паспорт і гроші. Він вирішив допомогти їй, але спілкування з нею так його стомило що він вже був не радий що відгукнувся їй допомагати.
Я написав про життя українців у окупованому російськими військами Херсоні та настроях людей від відчайдушного супротиву окупації до повної депресії та зневіри.
Вчитель історії поставив на іспиті Марині трійку і коли вона попросила його про перездачу предмету він запропонував їй прийти до нього до дому ... І ось що з того вийшло.
Коли я летів з двадцять п'ятого поверху, я зрозумів, який смачний омлет їв на сніданок.
Інколи так буває що день не задався з самого початку і тоді все іде шкереберть.
Погано коли батьки не розуміють своїх дітей намагаючись зробити з них свій "ідеал" та ставлять їм у приклад інших людей.
Я написав розповідь про ракетний обстріл 23 квітня російськими військами житлової забудови Одеси внаслідок чого загинула ціла родина молода жінка, 3-х місячна дитина, її бабуся.
Це оповідання про обстріл рашистами залізничного вокзалу у Краматорську 8 квітня 2022 року на якому чекали черги на евакуацію тисячі мирних жителів Донецької області.
Щоб виграти тендер на будівництво ЖК "Крістал" у Москві директор компанії "Крост груп" вирішує ліквідувати італійського архітектора Серджіо Фарнеллі який працює над аналогічним архітектурним проектом компанії конкурента "Граннель девелопмент" підсунувши йому дівчину заражену СНІДОМ щоб заразити його невиліковною хворобою.
Це не звичайна гра в покер. Це гра в якій сторона що програла виконує будь-які бажання переможця і навіть вбивство людини.