Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Це реальна історія яка сталася у 90-ті роки у Києві. Мешканка села Нижча Дубечня що під Києвом Алла Миколаївна вийшла заміж за 84-х річного старого діда Ігора Дмитровича щоб доглядати за ним за право успадкувати його двохкімнатну квартиру у Києві.
Реальна історія "токсичних" відносин між аспіранткою та доцентом історії Санкт-Петербурзького державного університету, яка закінчилася трагічно...
Після "передозу" наркотиків помер 21 річний Віктор син Олега Івановича, а через місяць після цього померла дружина Олега Івановича Ніна Петрівна не витримавши трагедії яка сталася з її сином. Олег Іванович залишився сам із 12-ти річною донькою Вірою. Він розбирає речі, які залишилися від дружини та сина і випадково знаходить в речах сина Віктора блокнот із записами в яких є адреса та ім'я наркоділера Ігора який постачав йому наркотики. Олег Іванович вирішує поїхати до Ігора додому і поговорити з ним по-чоловічому щоб той припинив труїти молодь наркотиками. Але Ігор не збирається закривати своє прибуткове виробництво наркотиків і піднімає Олега Івановича на сміх. Розгніваний Олег Іванович вбиває Ігора. Олега Івановича ловлять на місці злочину і садять до в'язниці, а його неповнолітню доньку Віру через відсутність інших родичів відправляють до дитячого будинку.
Музикант Антон Сергійович із своїми колегами приїхав до Нью-Йорка щоб виступити на концерті в Карнегі-Холлі, але побачивши в аеропорту собаку схожого на залишеного вдома "Даню" він нахилився до нього і намагався погладити його по голові. Але собака повів себе агресивно і відкусив музиканту кінчик носа. Антона Сергійовича відправили до лікарні і його друзі скинулися йому на пластичну операцію з пришивання носа. Поки Антон Сергійович лежав у лікарні на реабілітації його колеги зіграли концерт у Карнегі-Холлі без нього. Через 10 днів Антон Сергійович повернувся до Києва і змушений був з'їхати зі своєї однокімнатної квартири у арендовану квартиру на Троєщині щоб продати свою квартиру і повернути своїм друзям борги за оплачену пластичну операцію.
Ліда мститься вбивці свого батька Миколи Івановича Віктору Петровичу який після його смерті шахрайством забрав його бізнес. Віктор Петрович прагне одружитися на Ліді щоб віджати в неї 10% акцій які їй колись подарував її батько. Він переслідує Ліду і вперто назначає їй побачення. Дізнавшись про те, що Віктор Петрович вбивця її батька Ліда вирішує погодитися на побачення з ним, щоб покарати його.
Есеї про вину, де я коротко і просто пояснюю, що таке вина і механізми її виникнення
Після військового вторгнення російських військ на територію України 24 лютого 2022 року Сергій відправив свою дружину Марію та доньку Ксенію до Польщі щоб вони перебували у безпеці. Але в Польщі його дружина Марія знайшла собі молодого поляка із квартирою у Кракові і вирішила розвестися із своїм чоловіком Сергієм та вийти знову заміж за поляка Франтішека Кшеменецького.
Ця історія сталася у 90-ті роки в Києві. Старшокласник Петя який прийшов на день народження своєї однокласниці Олени позаздрив їй через те, що її батько капітан далекого плавання купує для сім'ї імпортну техніку і він вирішив її вбити та пограбувати.
Есей про суспільство споживання