Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Виступ на святі Новорічної ялинки з віршами моєї старшої сестри Ірини Іванівни збентежив Діда Мороза і довів до сліз Снігурку.
Оповідання про інтерв'ю журналістам Голови ГУР Міністерства Оборони України Кирила Буданова щодо строків звільнення окупованого рашистами Криму.
Оповідання про вечірню промову президента України Володимира Зеленського і сліпе поклоніння українців які хочуть бачити в ньому нового месію який зробить їм добро.
Про приїзд до Києва у листопаді 2022 року міністра юстиції Німеччині Марко Бушмана і його зустріч з міністром юстиції України Денисом Малюською.
Оповідання про те як батько повів маленького сина до психоаналітика і той поставив йому діагноз "Едіпів комплекс". Батько сина не повірив у діагноз встановлений сину лікарем і не став лікувати сина і це призвело до трагедії.
Чому я не хочу ходити на зустрічі колишніх випускників? Я не люблю витрачати час на чужі понти і тупі сальні анекдоти які я вже чув.
Оповідання про мою першу шкільну вчительку з математики Надію Олександрівну яка заохотила мене до навчання і відкрила мені двері у чарівний світ науки.
Випадок з мого дитинства. Коли мені було чотири роки я поїхав разом з батьками та старшою сестрою у потязі, а в сусідньому купе їхала сім'я у якої була маленька дівчинка приблизно мого віку і я намагався з нею потоваришувати. Але я їй не сподобався і вона дала мені ляпас по обличчю.
Моє перше кохання було у шість років коли я разом з дівчинкою Танею ходив до дитячого садка. Тоді я написав їй любовну записку з зізнанням у коханні і попросив свою матір Галину Григорівну передати цю записку Тані. А моя мати Галина Григорівна зніяковівши взяла мою записку, а сама не передала Тані, а сховала в свою дамську сумку.
Реальна історія дівчини яка в 1991 році поїхала до Німеччини за запрошенням свого коханого німця щоб там вийти заміж. Чим все закінчилося читайте моє оповідання.