Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Ганна вирішила що її діти забули про її день народження і образилася на них, а виявилося...
Маленька Люса дуже переживала через те, що в сім'ї з'явився молодший брат Артем, вона ревнувала його до матері, ображала і била його, а потім коли вона підросла, то дещо дізналася від батьків.
Ігор вдало одружився на Тетяні дочці генерала Володимира Семеновича і завдяки цьому просунувся по військовій службі отримавши чин майора, трикімнатну квартиру та машину в сумісну власність з дружиною. Ігор був цілком задоволений своїм життям він не любив свою дружину, але і не зраджував їй боючись гніву її батька генерала. Аж поки на роботі ігор раптово не зустрів молоденьку медсестру Аню з медчастини і він закохався в неї. Ігор не міг піти від дружини і одружитися з Анею оскільки це означало б кінець його кар'єри і тому він вирішив вбити свою дружину Тетяну але так щоб ніхто не здогадався що це вбивство. Ігор вирішив залоскотати власну дружину до смерті оскільки знав що в неї хворе серце, а коли вона помре отримати спадок і одружитися на медсестрі Ані.
З рубрики листи до президента України Володимира Зеленського. Лист до президента України Володимира Зеленського від пересічного громадянина.
Ті, хто здаються тобі ворогами не завжди такими являються, а ті хто здаються тобі друзями не завжди ними є насправді. Оповідання про непрості взаємини невістки зі свекром.
Оповідання про те, як лишившись сама Олена знайшла свою нову сім'ю.
Оповідання про те, як реагують люди травмовані війною на ворожу мову.
Хто не знає знаменитий одеський ринок "Привоз"? Щоб відчути колорит Одеси треба обов'язково з'їздити на ринок "Привоз", походити рядами і послухати місцевий одеський говір продавчинь.
Втрата ненародженої дитини - це важке випробування для молодого подружжя. Чи справляться вони з горем? Чи залишаться разом чи розійдуться в різні боки як чужі люди кожен зі своїм душевним болем?
Охоронець ловить безробітного чоловіка в супермаркеті на крадіжці продуктів харчування, а потім пожалівши нещасного чоловіка відпускає його.