Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Щоб виграти тендер на будівництво ЖК "Крістал" у Москві директор компанії "Крост груп" вирішує ліквідувати італійського архітектора Серджіо Фарнеллі який працює над аналогічним архітектурним проектом компанії конкурента "Граннель девелопмент" підсунувши йому дівчину заражену СНІДОМ щоб заразити його невиліковною хворобою.
Це не звичайна гра в покер. Це гра в якій сторона що програла виконує будь-які бажання переможця і навіть вбивство людини.
Твір присвячується пам'яті дівчат та жінок України,закатованих орками 2022
Які тільки маски та косметичні процедури не використовують сучасні жінки для підтримки краси обличчя роблячи всілякі маски з кефіру, сметани, овочів та фруктів. Я розповім вам одну реальну і смішну історію, яка сталася в 90-ті роки і мало не призвела до розлучення головних героїв оповідання.
Я вирішив провести такий літературний експеримент і написати оповідання по методу "золотого перерізу" про відносини між чоловіком і дружиною.
Курйозний випадок коли старий дід прийшов подавати документи на розлучення.
Я вирішив провести літературний експеримент і написав оповідання в якому використав "циклічне посилання" яке весь час повторюється і початок оповідання одночасно є і його кінцем. Оповідання про важкий вибір дівчини піти на перше побачення з хлопцем чи відмовити йому.
Часто у відповідь на наші справедливі скарги щодо незадовільної роботи лікарів ми чуємо таку фразу "лікарі теж люди і мають право на помилки", або таку фразу "лікарі отримують мізерні зарплати і працюють в нелюдських умовах на межі своїх можливостей". Ці фрази закликають постраждалих від рук некомпетентних лікарів пацієнтів бути милосерднішими у своєму ставленні до лікарів, які зробили помилки у встановленні діагнозу, або лікуванні цих пацієнтів чим нанесли пацієнтам фізичних і моральних страждань. Я особисто з цим категорично не згоден і вважаю, що пацієнт не навчальний манікен на якому повинен навчатися лікар щоб стати компетентним спеціалістом у своїй галузі.
Викрадення нареченої що це? Древні традиції чи кримінальний злочин проти свободи людини?
Поліцейська запрошує грабіжника на побачення і арештовує його за грабіж.