Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Навчаючись на четвертому курсі університету Віра закохується і виходить заміж за свого однокурсника Петра. В них народжується дівчинка Ніна. Петро вмовляє свою дружину Віру не влаштовуватися на роботу, а присвятити себе вихованню доньки та веденню домашнього господарства. Таким чином Віра стає домогосподаркою, а Петро працює і заробляє гроші для утримання сім'ї. Через 10 років на роботу в компанію в якій працює Петро приходить молода дівчина Кіра щойно після закінчення університету і Петро починає виказувати їй знаки уваги. На свою дружину він починає дивитися зверхньо. Одного разу Віра поїхала до Петра на роботу і таємно подивилася на Кіру з якою поруч працював Петро. У Віри виник в голові план як змусити Петра цінувати її домашню працю...
Художник Ігор Миколайович пішов добровольцем на фронт воювати з російськими окупантами після військового вторгнення російських військ на територію України 24 лютого 2022 року. Лежачи в окопі під час короткого затишшя між обстрілами ворожої артилерії Ігор Миколайович розглядає у своєму блокноті замальовки пейзажів Старого Криму зроблені ним у 2013 році коли він разом із друзями-художниками відпочивав у гостях у кримського татарина Темура К'уюмджі. Він згадує про його доньку Аліє в яку закоханий і вирішує після закінчення російсько-української війни знайти її і освідчитися їй у коханні.
В оповіданні розповідається про стародавнє місто Бахчисарай та легенду його виникнення.
В оповіданні розповідається про історію виникнення міста Алушти і стародавню кримськотатарську "легенду про царицю Феодору".
В цьому оповіданні розповідається історія виникнення селища Шепетівка та легенда про жертовну скелю Курбан-Кая, яка знаходиться в околицях Шепетівки.
В оповіданні розповідається історія виникнення Місхорсьского парку та знаменитої скульптури русалки з дитиною та фонтану "Дівчина Арзи і розбійник Алі-Баба».
В оповіданні розповідається про історію виникнення міста та легенди Старого Криму.
В оповіданні розповідається історія гори Аю-даг в Південному Криму, наводяться історія та легенди виникнення Аю-дагу, або як її ще називають місцеві жителі "Ведмежої гори".
Олена святкувала свій шістнадцятий день народження в квартирі батьків позвавши до себе своїх шкільних друзів. Її батьки в цей час були на дачі і тому ніхто не заважав Олені розважатися як вона хотіла. Раптом в двері квартири хтось подзвонив. Олена подивившись у двірне вічко з жахом виявила, що це її батьки повернулися з дачі додому. Щоб вони її не лаяли Олена вирішила викинути пляшку з-під вина у вікно вітальні. Цей нерозумний вчинок докорінно змінив її життя.
Ігор студент 5-го курсу КНЕУ одружився на Тетяні студентці 5-го курсу Національної академії внутрішніх справ України. Та чи добре те, що він обрав собі за дружину майбутню міліціонершу, яка полюбляє "жорсткий секс" та больові "захвати"?