Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Ігор закохується в свою інструкторку з кохання. А чи зверне на нього увагу така досвідчена жінка? Тим паче в неї є одна страшна таємниця
Творча інтерпретація життєпису Лесі Українки натхненна латинською сентенцією
Contra spem spero Овідія та однойменною поезією письменниці.
Тітонька «Яка різниця» не припиняє заявлятись. Вона думає, що вона нікому не заважає, та, втім, догоджати її короткозорості в мене бажання нема. Тож одного разу і кажу я їй:...
Про процес переходу на українську мову, описаний для кращого порозуміння між нами всіма та для прикладу подолання психологічних бар’єрів.
Це есе пропонує дискусію про те чи є абсолютно "добрі" та "погані" люди. Чому ми активно засуджуємо інших людей і навішуємо на них якійсь ярлики, якщо ми самі не здатні розібратися у власній душі і в мотивах власних вчинків?
Це оповідання про несумлінний пікап з використанням гіпнозу. Ця історія відбулася у 2018 році у Москві. Дівчина Інна стала жертвою пікапу з боку вуличного гіпнотизера який змусив її відчути оргазм на лавці в парку, а потім швидко зник. Інна прийшовши після цього до тями вирішила піти до поліції щоб написати заяву про згвалтування, але поліція не стала приймати в неї заяву, бо як такого фізичного згвалтування і не було. Хлопець Інни Дмитро пропонує їй все забути і жити далі як раніше, але Інна прагне знайти і покарати мерзотника, що здійснив над нею психологічне насильство. На щастя приятель її хлопця Дмитра Микола щиро закоханий у Інну і пропонує їй свою допомогу в пошуку і покаранні цього негідника.
Якщо ми хочемо знімати цікаве кіно, яке буде цікаво дивитися, в тому числі і європейцям, нам потрібно КООПЕРУВАТИСЯ З ЗАРУБІЖНИМИ РЕЖИСЕРАМИ і ЗАРУБІЖНИМИ КІНОКОМПАНІЯМИ, ПОЗБУТИСЯ ШОР НА ОЧАХ і ДУМАТИ ПРОВОКАЦІЙНО, СМІЛИВО і КРЕАТИВНО.