Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Одного дня Ірина Володимирівна випадково знайшла смс-ку від коханки в смартфоні свого чоловіка і дуже обурилася. Що було далі ви дізнаєтеся коли прочитаєте моє оповідання.
Випадково підслухана мною в барі розмова двох друзів про подружню зраду.
Роздуми у вечірній час під час повітряної тривоги про життя та смерть.
Вечірні роздуми про вічне і споглядання за зірками.
Випадок з мого життя. Колись в моєму будинку на 7 поверсі жила колишня вчителька російської мови. Вона померла і її донька вступивши до прав наслідування майна продала квартиру матері іншим людям які одразу ж почали робити "євроремонт" і викидати на смітник особисті речі колишньої господарки квартири.
Про те як я тиждень тому відпиляв гілку вишні на дачі щоб вона не обірвала мені електричні провода, а потім шкодував про це.
Випадок з мого колишнього життя коли я 18 років тому їздив до Росії і там вперше і востаннє побачив свого дідуся Григорія Юрійовича.
Випадок з життя моєї покійної бабусі Любові Федорівни про те, як вона розлучалася з моїм дідусем Григорієм Юрійовичем.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли вона була юною дівчиною, то з нею відбувся один випадок на медогляді в технікумі за який їй було дуже соромно.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли вона була маленька її в 8 класі запросив на побачення у кіно на вечірній сеанс хлопець на ім'я Іван. Після закінчення кіно їй довелося швидко бігти додому щоб бути вдома вчасно і хлопець Іван теж біг поруч з нею.