Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Курйозний випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли її в шість років батько відправив до магазину купити п'ять курячих яєць.
Курйозний випадок з життя моєї матері Галини Григорівни. Коли їй було 5 років батько дав їй гроші і відправив до магазину купити "дешевих і смачних цукерок". А що було далі ви дізнаєтеся коли прочитаєте моє оповідання.
Кумедний випадок з життя моєї покійної бабусі Любові Федорівни коли вона відпочивала з чоловіком Григорієм Юрійовичем в Ялті і він змушував її вимірювати довжину дороги на пляж парасолькою.
Пародійне оповідання про життя у колишньому СРСР.
Випадок з життя моєї покійної бабусі Любові Федорівни яка в 1959 році разом з чоловіком Григорієм Юрійовичем військовим льотчиком та дітьми була в Румунії і стала жертвою крадіжки грошей на ринку.
Кумедний випадок з життя моєї бабусі Любові Федорівни яка колись подарувала своїй сусідці Галі хурму, а та прийнявши її за помідори зробила з нею салат.
Кумедний випадок з 90-х років який відбувся з двома студентами консерваторії в Києві. Коли до них почали чіплятися бандити один студент захистив друга за допомогою контрабасу.
Оповідання про жадібність продавців.
Чергова поїздка на дачу в маршрутці виявилася для 72-х річної пенсіонерки Лідії Миколаївні та її 7-річного онука Дмитра неабияким випробуванням сил і нервів.
Анатолій Васильович йдучі вранці на роботу побачив маленьку дівчинку яка вилізла у вікно на балконі і повисла руками на мотузці для білизни. Прийнявши рішення Анатолій Васильович врятував життя дівчинки, але сам отримав важку травму спини і параліч нижніх кінцівок.