Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Анатолій Васильович йдучі вранці на роботу побачив маленьку дівчинку яка вилізла у вікно на балконі і повисла руками на мотузці для білизни. Прийнявши рішення Анатолій Васильович врятував життя дівчинки, але сам отримав важку травму спини і параліч нижніх кінцівок.
Ігор незважаючи на свій юний вік вже страждає на ігрову залежність. Він грає в карти на гроші з вуличними хлопцями і краде речі з дому батьків щоб подавати їх та мати гроші для гри в карти. Батькі Ігоря вирішують відправити його у село до бабусі з дідусем щоб звільнити його від ігрової залежності. Ігор допомогає бабусі з дідусем виконувати роботу по господарству і пасе корову. Але одного разу корова бабусі зникає і його батько думає що до цього причетний Ігор...
Над Олексієм весь час знущаються його колеги по роботі на будівництві. Особливо жорстоко над ним знущається його старший за віком колега Віктор Петрович. Олексій весь час мовчки зносить його грубі жарти, але одного разу після жорстокого прилюдного приниження він не витримує і мститься своєму кривднику.
Дзвінок чоловіка у поліцію із попередженням про самогубство.
Курйозний випадок коли поліцію викликала літня жінка яка побачила на автобусній зупинці мертвих голубів.
Про отруєння коханкою дитини свого коханця.
Баба Зіна виявилася аферисткою більшою ніж ті, хто її хотів надурити. Оповідання написане в стилі химерної прози.
Про один кумедний випадок крадіжки помідор з городу сусіда.
Про спір між сусідами з приводу межі земельної ділянки.
Про видачу повісток у військкомат для п'яних мажорів.