Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Війна очима Вікторії це твір в якому автор переживає всі ці події. Вікторія - звичайна дванадцятирічна дівчинка з маленького міста яка переживає війну на Україні.
Одне відоме народне російське прислів'я каже : " що маємо - не зберігаємо, втративши - плачемо", а інше відоме народне російське прислів'я каже: "п'яний проспиться, дурень - ніколи." Ось так буває що дурній і нікчемній людині раптом неймовірно пощастило в житті з коханою людиною, а він дурень не здатний зрозуміти і оцінити своє щастя.
Часто для встановлення провини людини підозрюваної у скоєнні кримінального злочину слідство проводить спеціальний слідчий експеримент з метою переконатися у правдивості показань жертви злочину та встановити причетність конкретної людини підозрюваної у скоєнні злочину до скоєння того злочину в якому її звинувачують. Але іноді це перетворюється на справжній абсурд.
Немає нічого гіршого ніж необґрунтовані сліпі ревнощі які відбирають в людини здатність тверезо мислити та здатні штовхнути людину на злочин який би вона ніколи не зробила би у здоровому глузду.
Домогтися кохання за будь-яку ціну? До чого це призведе? Чи всі засоби гідні у боротьбі за кохання?
Випадково почута мною в черзі за ліками в аптеці телефонна розмова бійця київської тероборони зі своїми матір'ю та сестрою всиляють в мене надію на близьку перемогу над ворогом. Оскільки не можна поставити на коліна та перемогти той народ де в родинах панує єдність та кохання.
Часто відсутність відвертості підлітків по відношенню до батьків призводить до страшної біди.
"Російський окупант здавайся в полон, або помреш" - під цим гаслом ЗСУ трощать живу силу і техніку ворога в Україні.