Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Маленьке оповідання з легким нальотом дзену в кінці...про неволю й перший крок з неї
Герой все життя жив так, як йому було зручно. Його оточували люблячі люди, які дбали про нього. Йому не треба було ні про що замислюватись. Тепер, будучи на межі життя і смерті, йому необхідно зробити вібір. Але відповідати за нього буде він сам.
Нейрофізіологічна казка
Я не знаю, як пояснити те, про що тут йдеться; як описати той досвід, - захопливий і з таким щемом. Можливо, подорож в трансцендентне?
Коротко: тому що багато важливих реформ лише розпочались і зараз їх ще можна відмінити. Ще 5 років потрібно для закріплення курсу на НАТО та ЄС. кацапня під санкціями Порох зможе їх додавити. Всі інші готові "домовлятись"
Лондон 1879 рік. Місто сколихує вбивство місцевого політика Джеймса Форальбрега.
Причина цього вбивства залишається невідомою і у поліції немає жодних зачіпок.
За розслідування цієї справи береться детектив Джек Брікнер і його товариш - адвокат Джон Уілсон, за плечами яких безліч розкритих справ і багатий детективний досвід.
Чи вдасться їм знайти вбивць і дізнатись їх мотиви?
В цій оповіді розкривається поняття "свободи", яке вона має значення у суспільстві. Часто ми використовуємо слово свобода, але не задумуємось, що воно означає. В праві під поняттям свобода розуміють дії, які не заборонені і не порушують прав інших. Тобто поняття "свободи" є дискусійним, бо закони диктують умови на яких засадах може вона бути. Але головні герої цеї поповіді мають дати відповідь, що таке свобода або довести, що це ілюзія.
Професор Одинський просинається посеред ночі від шуму та світла фаз "воронка" НКВС, що зупиняється у дворі будинку, в якому він мешкає. Жах, відчай, намагання вгадати, по кого прийшла смерть цієї ночі...
Історія дружби, що руйнує стереотипи та надихає.
Наші партнери E-schools електронні щоденники пропонує безкоштовно створити сайт для Вашого навчального закладу