Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Рю Кадзукі на його 12-й день народження батьки подарували дорогу комп'ютерну приставку про яку він давно мріяв і він пішов трохи пограти перед сном у відеоігри. "Трохи пограти" затягнулося майже на всю ніч. І рано вранці мати Рю Кадзукі знайшла свого сина мертвим. Як діагностували парамедики зі швидкої смерть Рю Кадзукі настала від інсульту викликаного довгим сидінням біля телевізору. На питання парамедика чому ніхто з батьків не погнав стусанами сина спати. Батько сина Рю Кадзукі Юкіо відповів що його дружина прагнула зробити із сина вільну, творчу особистіть, а не конформіста який всіх слухаєтся і всіх боїться. На що парамедик відповів що іноді мякість і не бажання втручатися призводить до преступної бездіяльності.
Історія про те, як великі події впливають на маленьких людей...
Ця невеличка розповідь перекаже тобі мої уявлення про можливий розвиток майбутнього. Манія одного божевільного, одним словом.
У своїх нестримних фантазіях-мріях головна героїня бачить себе відважною воїтелькою-переможницею. А в реальності ця мала фантазерка – вразливе, плаксиве й боязке дівча. Іноді навіть здається дещо неймовірне: чи, бува, не мстяться вороги з вигаданого світу їй, справжній?
"Печера". Автор Богдана Куцярська