Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Оповідання про мою першу шкільну вчительку з математики Надію Олександрівну яка заохотила мене до навчання і відкрила мені двері у чарівний світ науки.
Випадок з мого дитинства. Коли мені було чотири роки я поїхав разом з батьками та старшою сестрою у потязі, а в сусідньому купе їхала сім'я у якої була маленька дівчинка приблизно мого віку і я намагався з нею потоваришувати. Але я їй не сподобався і вона дала мені ляпас по обличчю.
Моє перше кохання було у шість років коли я разом з дівчинкою Танею ходив до дитячого садка. Тоді я написав їй любовну записку з зізнанням у коханні і попросив свою матір Галину Григорівну передати цю записку Тані. А моя мати Галина Григорівна зніяковівши взяла мою записку, а сама не передала Тані, а сховала в свою дамську сумку.
Реальна історія дівчини яка в 1991 році поїхала до Німеччини за запрошенням свого коханого німця щоб там вийти заміж. Чим все закінчилося читайте моє оповідання.
Оповідання про порятунок рятувальниками родини постраждалих від затоплення водою їх будинку після підриву рашистами Каховської ГЕС
Оповідання про корупцію чиновників під час війни, розправу над тими хто викриває факти корупції у владі і цензуру в інтернеті.
Вадим військовий, сержант 45 ОАБр отримує від керівництва дозвіл на кілька днів повернутися до Києва щоб побачити свою сім'ю. Він йде по Хрещатику і бачить у натовпі людей свою дружину Тетяну і маленьку доньку Віку.
Двоє могильників розмовляли одне з одним в кафе і жалілися на відсутність багатих клієнтів, бо ховають лише самих військових за поховання яких сплачує держава.
У військового який воює на Донбасі шахрай видаючи себе за працівника "Приватбанку" вкрав з банківської зарплатної карти гроші попросивши назвати секретний CVC/CVV код.
Заради недозрілих маленьких зелених яблучок невідомі вандали зламали чужий саджанець яблуні.