Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція.
Ця курйозна кримінальна історія сталася в Україні, а якщо точніше, то у Тернополі у липні 2019 року.
Спекотною, темною, липневою ніччю 7 липня 2019 року у місті Тернополі
двоє домушників 41-річний Віктор Цибенко та 32-річний Сергій Авроскін віджали фомкою вікно та проникли у квартиру на першому поверсі будинку
Правильно кажуть старі мудрі люди, що тупість людська може бути воістину безмежною. Деякі злочинці настільки тупі і, схоже, навмисне все роблять для того, щоб їх зрештою заарештувала поліція. Девід Пітерс у 2019 році скоїв пограбування банку в графстві Дорсет у Великобританії забравши з каси банку 1300 фунтів стерлінгів. Але через кілька днів він прийшов до поліції із вкраденими грошима і зізнався у пограбуванні банку, бо його замучила совість. Він розповів поліцейським що він пограбував банк взагалі без зброї використовуючи замість пістолета звичайний банан. Проте в поліції не оцінили його жарту і заарештували його за скоєння пограбування банку.
Деякі злочинці настільки тупі, що ніби навмисно роблять таке щоб їх заарештували поліцейські. Цей випадок стався у США у 2019 році. Грабіжник Вільям Браун хотів пограбувати продуктову крамничку неподалік від свого будинку, але під час пограбування ним продуктової крамнички хтось вкрав його пікап. Вискочивши на вулицю і не знайшовши свого пікапу Вільям Браун не вигадав нічого кращого ніж зателефонувати до поліції щоб повідомити їм про крадіжку свого автомобіля.
Деякі злочинці настільки тупі і схоже навмисно все роблять для того, щоб їх легко прямо на місці злочину спіймала поліція. Ця курйозна кримінальна історія відбулася у Росії, а якщо точніше, то у Москві у 2018 році. Мешканець Абхазії Гуатей Ашхацава вже два роки як нелегально працював у Москві, роблячи ремонти квартир московським пенсіонерам. Одного ранку прогулюючись повз паркан дитячого садка розташованого у дворі будинку в якому він на той час робив ремонт квартири Гуатей Ашхацава звернув увагу на відкрите вікно на першому поверсі дитячого садка. Недовго думаючи він прийняв рішення пограбувати дитячий садок.
Навчаючись на четвертому курсі університету Віра закохується і виходить заміж за свого однокурсника Петра. В них народжується дівчинка Ніна. Петро вмовляє свою дружину Віру не влаштовуватися на роботу, а присвятити себе вихованню доньки та веденню домашнього господарства. Таким чином Віра стає домогосподаркою, а Петро працює і заробляє гроші для утримання сім'ї. Через 10 років на роботу в компанію в якій працює Петро приходить молода дівчина Кіра щойно після закінчення університету і Петро починає виказувати їй знаки уваги. На свою дружину він починає дивитися зверхньо. Одного разу Віра поїхала до Петра на роботу і таємно подивилася на Кіру з якою поруч працював Петро. У Віри виник в голові план як змусити Петра цінувати її домашню працю...
Художник Ігор Миколайович пішов добровольцем на фронт воювати з російськими окупантами після військового вторгнення російських військ на територію України 24 лютого 2022 року. Лежачи в окопі під час короткого затишшя між обстрілами ворожої артилерії Ігор Миколайович розглядає у своєму блокноті замальовки пейзажів Старого Криму зроблені ним у 2013 році коли він разом із друзями-художниками відпочивав у гостях у кримського татарина Темура К'уюмджі. Він згадує про його доньку Аліє в яку закоханий і вирішує після закінчення російсько-української війни знайти її і освідчитися їй у коханні.
В оповіданні розповідається про стародавнє місто Бахчисарай та легенду його виникнення.
В оповіданні розповідається про історію виникнення міста Алушти і стародавню кримськотатарську "легенду про царицю Феодору".
В цьому оповіданні розповідається історія виникнення селища Шепетівка та легенда про жертовну скелю Курбан-Кая, яка знаходиться в околицях Шепетівки.