Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Випадок з життя маминої молодшої сестри Наталки яку в 12 років бабуся Любов Федорівна не пустила на міжнародний пісенний конкурс у Болгарії і та образилася на неї.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли вона була маленька і жила разом з сестрами Наталкою і Ритою і батьками у комуналці і її молодша сестра Наталка крала у сусідки цукор і пригощала її і Риту.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли вона жила маленькою разом з сестрами та батьками у Сибіру і якось одного зимового вечора на прохання молодшої сестри Наталки діставала кинуте кимось зелене яблуко зі сніжного кучугуру.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли її в 9 років побив батько за невипрану пелюшку її маленької сестри Рити.
Випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли її у чотири роки мати повела на новорічне свято ялинки у дитячому садку і забула купити їй новорічний подарунок.
Курйозний випадок з життя моєї матері Галини Григорівни коли її в шість років батько відправив до магазину купити п'ять курячих яєць.
Курйозний випадок з життя моєї матері Галини Григорівни. Коли їй було 5 років батько дав їй гроші і відправив до магазину купити "дешевих і смачних цукерок". А що було далі ви дізнаєтеся коли прочитаєте моє оповідання.
Кумедний випадок з життя моєї покійної бабусі Любові Федорівни коли вона відпочивала з чоловіком Григорієм Юрійовичем в Ялті і він змушував її вимірювати довжину дороги на пляж парасолькою.
Пародійне оповідання про життя у колишньому СРСР.
Випадок з життя моєї покійної бабусі Любові Федорівни яка в 1959 році разом з чоловіком Григорієм Юрійовичем військовим льотчиком та дітьми була в Румунії і стала жертвою крадіжки грошей на ринку.