Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Оповідання про корупцію чиновників під час війни, розправу над тими хто викриває факти корупції у владі і цензуру в інтернеті.
Вадим військовий, сержант 45 ОАБр отримує від керівництва дозвіл на кілька днів повернутися до Києва щоб побачити свою сім'ю. Він йде по Хрещатику і бачить у натовпі людей свою дружину Тетяну і маленьку доньку Віку.
Двоє могильників розмовляли одне з одним в кафе і жалілися на відсутність багатих клієнтів, бо ховають лише самих військових за поховання яких сплачує держава.
У військового який воює на Донбасі шахрай видаючи себе за працівника "Приватбанку" вкрав з банківської зарплатної карти гроші попросивши назвати секретний CVC/CVV код.
Заради недозрілих маленьких зелених яблучок невідомі вандали зламали чужий саджанець яблуні.
Вчора мій 8-ми річний племінник Діма влаштував скандал заявивши що "зараз канікули" і він "не хоче вчитися" і математика йому не потрібна. А я доказував йому що без знання математики не можна прожити в сучасному житті.
Випадок на дитячому майданчику з моїми племінниками Дімою і Галею коли подруга Галі Єва відмовилася приймати Діму в гру в "квача" і він образився що Галя з нею грає.
Одного разу наша сусідка по дачі покликала мою матір і попросила її про те, щоб її онуки обірвали плоди сусідської вишні, що росла біля дороги, бо гілкам дерева важко від ваги плодів.
Олегу Івановичу онкологи поставили діагноз рак горла і суворо заборонили пити. Він місяць терпів, а потім вирішив порушити рекомендації лікарів і от що з цього сталося.
Випадок в парку "Наталка" коли 15-ти річний підліток хотів натравити свого ротвейлера на хворого голуба, а йому завадив літній чоловік з маленьким онуком.