Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

В цьому оповіданні розповідається історія виникнення селища Шепетівка та легенда про жертовну скелю Курбан-Кая, яка знаходиться в околицях Шепетівки.
В оповіданні розповідається історія виникнення Місхорсьского парку та знаменитої скульптури русалки з дитиною та фонтану "Дівчина Арзи і розбійник Алі-Баба».
В оповіданні розповідається про історію виникнення міста та легенди Старого Криму.
В оповіданні розповідається історія гори Аю-даг в Південному Криму, наводяться історія та легенди виникнення Аю-дагу, або як її ще називають місцеві жителі "Ведмежої гори".
Олена святкувала свій шістнадцятий день народження в квартирі батьків позвавши до себе своїх шкільних друзів. Її батьки в цей час були на дачі і тому ніхто не заважав Олені розважатися як вона хотіла. Раптом в двері квартири хтось подзвонив. Олена подивившись у двірне вічко з жахом виявила, що це її батьки повернулися з дачі додому. Щоб вони її не лаяли Олена вирішила викинути пляшку з-під вина у вікно вітальні. Цей нерозумний вчинок докорінно змінив її життя.
Ігор студент 5-го курсу КНЕУ одружився на Тетяні студентці 5-го курсу Національної академії внутрішніх справ України. Та чи добре те, що він обрав собі за дружину майбутню міліціонершу, яка полюбляє "жорсткий секс" та больові "захвати"?
Шахова партія між двома друзями Гуеріно і Ладіслао закінчилася вбивством, бо справедливо звинувачений у шахрайстві Ладіслао образившись на свого друга вбив його.
Антон який працює "шлюбним аферистом" шукаючи своїх "жертв" на сайтах інтернет-знайомств серед самотніх неодружених дівчат та жінок, випадково сам стає жертвою шахрайки, яка краде у нього гроші з карткового рахунку.
Марія зазнала сексуального насильства від свого дідуся Петра Миколайовича і в якості помсти йому за згвалтування вбила його кухонним ножем. Її бабуся Віра Антонівна стерла її відбитки пальців з рукоятки кухонного ножа і нанесла свої відбитки пальців. Потім Віра Антонівна викликала поліцію і зізналася їм у вбивстві свого чоловіка Петра Миколайовича щоб вигородити власну онучку Марію. Марія виявилася вагітною від свого дідуся Петра Миколайовича і народила хлопчика якого потім усиновили її батьки.
Коли прагнеш когось врятувати треба пересвідчитися, що це потрібне тому кого ти бажаєш урятувати.