Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Оповідання про інтерв'ю журналістам Голови ГУР Міністерства Оборони України Кирила Буданова щодо строків звільнення окупованого рашистами Криму.
Оповідання про вечірню промову президента України Володимира Зеленського і сліпе поклоніння українців які хочуть бачити в ньому нового месію який зробить їм добро.
Про приїзд до Києва у листопаді 2022 року міністра юстиції Німеччині Марко Бушмана і його зустріч з міністром юстиції України Денисом Малюською.
Оповідання про те як батько повів маленького сина до психоаналітика і той поставив йому діагноз "Едіпів комплекс". Батько сина не повірив у діагноз встановлений сину лікарем і не став лікувати сина і це призвело до трагедії.
Чому я не хочу ходити на зустрічі колишніх випускників? Я не люблю витрачати час на чужі понти і тупі сальні анекдоти які я вже чув.
Оповідання про мою першу шкільну вчительку з математики Надію Олександрівну яка заохотила мене до навчання і відкрила мені двері у чарівний світ науки.
Випадок з мого дитинства. Коли мені було чотири роки я поїхав разом з батьками та старшою сестрою у потязі, а в сусідньому купе їхала сім'я у якої була маленька дівчинка приблизно мого віку і я намагався з нею потоваришувати. Але я їй не сподобався і вона дала мені ляпас по обличчю.
Моє перше кохання було у шість років коли я разом з дівчинкою Танею ходив до дитячого садка. Тоді я написав їй любовну записку з зізнанням у коханні і попросив свою матір Галину Григорівну передати цю записку Тані. А моя мати Галина Григорівна зніяковівши взяла мою записку, а сама не передала Тані, а сховала в свою дамську сумку.
Реальна історія дівчини яка в 1991 році поїхала до Німеччини за запрошенням свого коханого німця щоб там вийти заміж. Чим все закінчилося читайте моє оповідання.
Оповідання про порятунок рятувальниками родини постраждалих від затоплення водою їх будинку після підриву рашистами Каховської ГЕС