Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Твір присвячується пам'яті дівчат та жінок України,закатованих орками 2022
Які тільки маски та косметичні процедури не використовують сучасні жінки для підтримки краси обличчя роблячи всілякі маски з кефіру, сметани, овочів та фруктів. Я розповім вам одну реальну і смішну історію, яка сталася в 90-ті роки і мало не призвела до розлучення головних героїв оповідання.
Я вирішив провести такий літературний експеримент і написати оповідання по методу "золотого перерізу" про відносини між чоловіком і дружиною.
Курйозний випадок коли старий дід прийшов подавати документи на розлучення.
Я вирішив провести літературний експеримент і написав оповідання в якому використав "циклічне посилання" яке весь час повторюється і початок оповідання одночасно є і його кінцем. Оповідання про важкий вибір дівчини піти на перше побачення з хлопцем чи відмовити йому.
Часто у відповідь на наші справедливі скарги щодо незадовільної роботи лікарів ми чуємо таку фразу "лікарі теж люди і мають право на помилки", або таку фразу "лікарі отримують мізерні зарплати і працюють в нелюдських умовах на межі своїх можливостей". Ці фрази закликають постраждалих від рук некомпетентних лікарів пацієнтів бути милосерднішими у своєму ставленні до лікарів, які зробили помилки у встановленні діагнозу, або лікуванні цих пацієнтів чим нанесли пацієнтам фізичних і моральних страждань. Я особисто з цим категорично не згоден і вважаю, що пацієнт не навчальний манікен на якому повинен навчатися лікар щоб стати компетентним спеціалістом у своїй галузі.
Викрадення нареченої що це? Древні традиції чи кримінальний злочин проти свободи людини?
Поліцейська запрошує грабіжника на побачення і арештовує його за грабіж.
Ніщо не може виправдати масові звірячі вбивства мирних жителів Бородянки російськими військами.