Слава ЗСУ!

знайди книгу для душі...

Читай онлайн! Читай онлайн українською безкоштовно > Статті

Якщо ми хочемо знімати цікаве кіно, яке буде цікаво дивитися, в тому числі і європейцям, нам потрібно КООПЕРУВАТИСЯ З ЗАРУБІЖНИМИ РЕЖИСЕРАМИ і ЗАРУБІЖНИМИ КІНОКОМПАНІЯМИ, ПОЗБУТИСЯ ШОР НА ОЧАХ і ДУМАТИ ПРОВОКАЦІЙНО, СМІЛИВО і КРЕАТИВНО.
Я вирішив написати незвичне для себе есе на тему інтимних стосунків чоловіка та жінки.
На жаль, наявність у жінки постійного сексуального партнера, аж ніяк не гарантує їй задоволеність своїм регулярним сексуальним життям. Я пишу тут про причини імітації жінками оргазмів для того щоб не образити чоловіків і про так званий "цукерковий тест" по якому можна визначити характер та манеру поведінки чоловіка в ліжку з жінкою.
Це есе я написав про те, чому жінки та деякі чоловіки полюбляють їсти шоколад у великій кількості. Тому що від нього в них виробляються у великій кількості ендорфіни - гормони задоволення які мають дію схожу на дію опіатів та викликають відчуття ейфорії та щастя. Мозок людини однаково реагує на секс, смачну їжу, приємну музику виробляючи ендорфіни. При певних умовах задоволення від їжі може замінити навіть задоволення від сексу.
Це Есе про експеримент американського фотографа Claytonа Cubittа зробленого ним 10 років тому під назвою "Hysterical Literature". Цей експеримент свого роду двобій між розумом та фізіологією людини.
Інколи людина виглядає ззовні самовпевненою, але це лише її зовнішні захисні обладунки, а в душі вона відчуває себе нещасною і не розуміє що в неї є всі підстави щоб бути щасливою. Аманда Рубінетті прийшла до автосалону Mercedes-Benz щоб придбати собі новий автомобіль будучи нещасною у шлюбі з Маріо від якого вона мала двох доньок. В автосалоні вона познайомилася з менеджером з продажу автомобілів Фредді Вілсоном і він повіз її робити тест-драйв нового автомобіля. Але потім сталося дещо, що змусило її змінити точку зору на своє життя і збагнути, що в неї є причини почуватися щасливою.
На мою Країну напали орки
Прочитав я томик з творами пана Лавкрафта й вирішив щось подібне написати
Нещодавно прочитав статтю про львівських ліхтарників. Важка була професія та й не дуже вдячна.
Вирішив трішки про це написати (про людей, яких не цінують та й про людську невдячність загалом)